Smyrna

Konu sahibi son olarak 563 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldığı nicki daha önce hep bayanlar kullandığı için forum tarafından bayan olduğu düşünülen ama resimleri ile bu iddiayı çürüten forumun küçüklerinden sevimli biri:tatlı:
Fazla muhabbetim olmadığından şimdilik bu kadar:hi:

Ilk gördüğüm de bayan sanmistim. Ama sonradan erkek oldugunu ogrenince sok olmstum:D
Foruma cok cabuk alisan seviyeli bir adam:D

Biraz dikkatli biriyimdir,eski nickini bildiğim için yanlış bi' düşünceyede düşmedim ^^
Çok saygılı ve sevimli bi' ifade şekli var.
Biraz seçici biri gibi düşünüyorum her halükarda.
Gönüllerince olur umarım^^

Abimin nicki :).
Izmirden taşındık artık devretmek gerek :).
Bu kardeşimizde iyi taşıyor bu nicki :).

Kisisel tanimiyorum kendisini ama taniyanlardan hep olumlu seyler duydum. Forum icindeki hal ve tavirlarida duzgun bir karaktere sahip oldugunun gostergesi. Hersey gonlunce olsun :)

21.03.2015

Yerine zamanina gore her sifata burunup yanimda sergiledigi durusundan oturu ne diye hitap edecegimi bilemedigim sahis; hiçim olur kendileri. İlk tanistigimiz gunden beri yurume tutkusu dikkatimden kacmadi. Yurumek otede dursun ben ona 'kosanadan' lakabini taktim. Asil ve ciddi durusumun bozulmasini kendilerine borcluyum. '10 saat' gibi bir sohbet rekorumuz var. Bu surecte akliniza gelebilecek her seye gulup eglendik. Diyecegim o ki 10 saat araliksiz guldugum tek insan olarak kayfe rekorlar kitabinin en basinda bulunmakta :D Vefali, yardimsever, hümanist biri. Samimiyet onun icin olmazsa olmazlar arasında. Bir samimiyetsizligine denk gelirse verip veriştirir acimaz, derhal kacin ordan. :p İcinde kucucuk bir cocuk var onun, cikarmasini bilene.. Ben o cocugu da ayrica pek cok severim :p

Kendilerinin bana sozlukte giydirmesinden dolayi ben de bi misilleme yapmazsam icim rahat etmez sanirim.

İyidir hostur fakat kiroluk ondan bulasti bana evet.. Surekli cal keke call diye bagiriyor ve bu bende de bagimlilik yapti itiraf ediyorum. İlk zamanlar yabanci muzik linkleri atip, marjinalim mesajları veriyordu. Sonralarinda Arap şükrü bile dinledigimiz olmustur :D Diyecegim o ki icimizdeki kirolar tanisinca gercekler kacinilmaz oldu. Çoğu zaman güler, eğleniriz. Yeri geldiginde saatlerce dertlesiriz. Bazen marjinal bazen kiromsu takiliriz ve bundan buyuk keyif aliyoruz. Onunla gerceklestiremedigim tek eylem ciddi olmak.. Kavga bile etsek gulmekten kendimizi alikoyamiyoruz. Zor rastlanan ender insan tipi ve bas belam olduguna da deginmek isterim.
Her sey icinden geldigi gibi olsun, seviliyorsun. :wink:

Eski nickini daha geçenlerde farkettim bir kaç tespitini gereksiz bulduğum bunun dışında da çok da dikkat etmediğim üye.

Eski nicki .... olan foruma benim isteğimle gelen insan :oy:
Size şöyle bir anlatayım onuru dilim el verdiğince..
Tatlı dilli , güleryüzlü , beyefendi , tam bir laf cambazı. Uykusuz kalmaya günlerce dayanabilir. :sleep:
Neşesiz oldugunuzu hissedip bunu düzeltmek için uğraşabilir.
Bana bir gece pm atmıştık bu şekilde tanışmıştık :cee:
Sevgiyle öyle bir sardı sarmaladıki beni 4,5 ayda kocaman yer kapladı gönlümde :şirine:
Dostum kelimesini kullanıyor bana :dyg:
Kimsenin yoklugunu hissettirmeyecek kadar sevgi doludur.
Ve asla senin görüşüne karşı bir saygısızlık yapmayacak kadar insandırda..
Anlaşmasını bilene , damarına basmayana ( ki ben yaptım tavsiye etmem. :hih: ) melektir adeta Onur , Yakışıklıdırda :dyg:
Annesinin ellerinden öperim, sevilmektesin Adam :oy:​

Sırf tanımadım diye hakaret boyutlarına vararak özel mesaj atan üye.
Hala tanıyamadım ama sinirini dile getirmesi güzel bir şey.
Hep açık sözlü kalması dileğimle. :)

Ortak bir tanıdığımız çıktı onunla ve sonrasında tanıma şansım oldu
Onur fazlaca iyiniyetli kanımca ve sevecen, herkese aynı iyiniyetlilikle yaklaşırsa çok üzülür
biraz vites küçültmenin daha sağlıklı olacağını düşünüyoru(z)m : )
görselliğinden bahsetmiyorum bile kardeşim oldukça yakışıklı üzmesin kızlar onu :P
seviliyorsun şımarma sakın :*

kivanc'in biraz ufagi.zevkli, acik sozlu ve heyecanli birisi. savulun kizlar smyrna geliyor.

Ben ilk geldiğimde kendisini bayan sanıyordum açıkçası..Erkek olduğunu öğrendiğimde şoke olmuştum :D Başarılı,çalışkan,paylaşımlarını zevkle takip ettiğim bir arkadaşımız.. :cici:

Smyrna

Ben de ilk zaman kız zannetmiştim :T:

Naber lan yalnız.. Demesiyle tanıdım o'nu. İçten, samimi, nasıl davranacağını iyi biliyor. Olduğu Gibi birisi.
Saçları çok güzel, kimseyle yarışamaz bence :T:
Yeri geldi mi çok komik, yeri geldi mi, ağır,yeri geldi mi olgun bir yapısı var.

Tanıdıkça yazarım yalnızlık :T:

bende pek tanımıyorum ama çok nazik, kibar kendi halinde
Hersey gönlünce olsun

24.02.2015

bende ilk geldiğimde kendisini bayan sanıyordum açıkçası..

Aslında hiç tanışmadık. Ama konumu beğenmişti. Ordan dolayı yeri biraz ayrı oldu :p
Bi de nicki nasıl okunuyo, biri açıklasın bana :D

Bu çocuğu anlatacak kelime bulamıyorum. :/
İnsanların yazdıklarıyla, çizdikleriyle, güldükleriyle, dalga geçtikleriyle kafanızda çizdiğiniz bir model olur, bu ön yargı değildir, çağrışım gibimsi bir şeydir. Bütün şemaları aksine çıkaran duyarlılığı, iyimserliği yanında çok başka vasıfları da olan bir kişilik. Çok ayrıntıya girip, kuğul havasını bozmak istemiyorum .p

Sevgiyle kalasın hep, ayrı görüşlerde ve düşüncelerde olmamıza rağmen (bazı konularda), kısa zamanda kazanılan değeri kaybetmemiz ümidiyle.

Forumun en yakışıklı bi kaç erkeğinden biri.
O yüzden de genç kızların ilgi odağı oldu aksjklsj
Sevimlice, saygılı ve sıcakkanlı.
Ettiği iltifatlar ile anlıyorum ki bi hatuna nasıl davranılması gerektiğini biliyor akljslkasj
Daha fazla tanımaya fırsatım olursa daha fazlasını yazmaya uğrayacağım.
İyi niyetine ve sevimliliğine zeval gelmesin bro.

ablasının sıpası :D
canım ya,çok düşünceli ve hassas
üzülmesin hiç seviliyorsun kardeşcanım : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri