SMA hastası para toplayan baba intihar etti.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gece kulübünde alem yapan sma hastası bebeği olan şahıs,görüntüleri sosyal medyada yayınlanınca intihar etti..

Toplanan paralar aleme mi gitmiş?
Eşinin söylediğine göre öyleymiş, babaya elden para teslim etmeyin direkt valiliğin onay verdiği hesaba atın demiş kadın. Adamla ayrılmışlar sonrasında adam topladığı paraları teslim etmek yerine pavyonda yemiş garsonlara yüklü miktarda bahşiş felan vermiş görüntüler ortaya çıkınca da intihar etmiş.

Kime güveneceğiz herkes sahtekar olmuş!daha öncede kadının biri ağır hastayım deyip para toplamıştı tik tok’tan..sonrada o parayla bir sürü estetik filan yaptırmış

Anlamadimigim sey cocugun hasta ve sen kalkip gece kulubunde paralari yiyorsun , bir de sosyal medyaya koyuluyor ( kim koymussa ) yardim paralarini yiyorsun.
Sonra intihar ediyorsun. Acaba intihar edecegi icin mi toplanan paralarla felekten bir gece calip oyle intihar etmis. Ben uzulmedim intiharina madem huzurun yok git abi yolun acik olsun. Ama cocugun parasina neden dokunuyorsun. Dahasi yorumlara nasil uzuldun moruk. Para yerken mutluydun. Bir nevi yorumdakilerin parasini yemedin mi zaten?

Geri