Slogan arıyorum

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2125 gün önce görüldü
dayak yemek istemiyorsan Canis beyin sözünü kullanmazsın

Arkadaşlar ben yeni geldim banlanma sırası sizde değil geldim diye lüfer banlanacak sözlerden kaçının.

-SLOGAN BU DEĞİL-​

Konuyu amacından saptırmadan yorum yapalım. Tartışmak istiyorsanız özel mesaj yolu ile bunu kimseyi rahatsız etmeden yapabilirsiniz.

"Zaman kötü, Kolla dötü" vardı bir zamanlar.

Ben şöyle bir öneride bulunayım da "Orijinal" olsun.
İhmal etme güvenliğini, sonra üzülmesin geri kalanların.

"Sağlık her şeyden mühim
tak şu bareti mümin."

Ben istiyorum slogan siz uyduruyorsunuz element ayıb oluyo
Ucunda para kazanmak var uydurmalı sloganları bekliyorum.
No Pasaran senin de bu konuda fikirlerin vardır eksik etme

insan etiket yapar orijinal sloganlarımızı alır gelirdik :hih:

geçti artık, ben dedikten sonra ne anlamı kaldı :hih:

.Aileniz evde sizi bekliyor
.Kaza temenni ederek değil tedbir alarak önlenir.
Görünmez kaza dediğin senin görmediğindir
.Kazayı ne sen yaşa, nede bize yaşat
.Bilinç, iş güvenliği kapısını açan anahtardır.İş yerinde mutluluk yuvada mutluluk sağlar.İş güvenliği ekip işidir.Başarı hiç kaza olmamasıdır.Şansa bırakan kaza yapandır.İş Güvenliği beklenmeyen durumlara hazırlıklı olmanızdır.Her başarılı insanın bir planı,her başarısız insanın binlerce mazereti vardır.İş Güvenliği hepimizin işidir.Baba baretini takmayı unutma.Güvenli yarınlar iş güvenliğiyle başlar.Risk almayın güvenli çalışın.Önlem tedaviden kolaydır.İş güvenliği işinizi yaparken uyanık olmanızdır.İş kazalarını önlemek için işini güvenlikle donat.Güvenli yaşam alanları oluşturmak için çalışıyoruz.Üstüne ait olmayan işlere karışma!Güvenli ve sağlıklı çalışmanın yolu; Dikkat, disiplin ve programlı çalışmaktan geçer.İş güvenliği yaşam bir bir araçtır.İşine saygılı olan insan kendisine saygılı olan insandır.Ülkemizin mutluluğu için güvenli çalışmayı seçin.Aşırı güven yüksek risktir.İkaz ve Uyarı levhalarının yerlerini değiştirmeyin.Son cümleniz “bana bir şey olmaz ” olmasın.Keşke dememek İçin, İş Güvenliği Kurallarına Uyalım.Levhalarla göz göze gelin, onlar sizin dostunuzdur.Şansa bırakan kaza yapandır.Dalgınlık insanı sevdiklerinden ayırır.Güvenli yol tek yoldur.
Çalışanlarımız bizlere çocuklarından emanettir

"Kazanın büyüğü ihmalin küçüğü ile başlar "

Belki kullanılıyordur da ama bence güzel ve yerinde.
İş kazalarının %98'i önlenebilir kazalardır. Kazaların büyük çoğunluğu küçük ihmaller sonucu oluşuyor.

ZiFiR

Aşk bir otobüstür, binmesini bilmeli.

Hayatta beklenmedik sürprizlere bir güvenlik!
işine güvenle bak!
İşini ve geleceğini düşünenler için...
İleride ne olacağı bilinmez; ancak tedbir alınabilir.
İşiniz böyle daha rahat!

Bu sloganları üzerinde firma ismi varmış gibi düşünürsek, içinde ille konuyu anlatan bir şey olması gerekmez diye düşündüm. Sloganın genel olarak nerede kullanılacağı konusunda da bilgi olsaydı daha kolay olabilirdi ZiFiR. :)

Geri