Slime Çılgınlığım

• Kullanıcı Abaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 1725 gün önce görüldü
l36RkJ.jpg

Bir bardak su
Bir çay kaşığı boraks,
Traş köpüğü
2 tane Sııvı yapıştırırcı
Guaj boya renk vermesi için (bende yoktu bırakmadım)

Traş köpüğünü komşumdan ıstedim,ağzı açık bana bakmasına ne güldüm :asd:
Azcık kullanıp getirecem dedim artık ne anladısa :u3: traş köpüğünü vermeye gidince slime götürdüm, slimenin yapımında kullandım dedim :D

bkdR2Z.jpg

X9rpEO.jpg

Yapıp Çocukların eline verin oynasın,biz bile ne oynadık arkadaşlarla yaptıkdan sonra :D

Aktardan gida boyasi al bir daha, cocuk kimyasalla temas etmesin. Sac kremi ya da cok az sampuan da ekleresen daha yumusak oluyor.

Boraks i nerden bulurum diyenlere eczanelerde satiliyoz aktarda da var. Kabartma tozi gibi birsey.

Parçalamak istiyorum :/

Aktardan gida boyasi al bir daha, cocuk kimyasalla temas etmesin. Sac kremi ya da cok az sampuan da ekleresen daha yumusak oluyor.

Boraks i nerden bulurum diyenlere eczanelerde satiliyoz aktarda da var. Kabartma tozi gibi birsey.

Çok doğru dedin Noah,çocuklar oynuyacaksa gıda boyası daha iyi olur çok fazla katkı maddesi olmuyor,biz akşam arkadaşlarlaa cocuklaştık kendimize yapıp oynadık :dyg:
evet bizde Eczaneden aldık Boranksı.

Parçalamak istiyorum :/

Akşam biz dediğini yaptıkk ira çok zevkli yaaa:dyg:mıncıkladık fırlattık çarşaf gibi açtık hehhehe :asd:

Abaris bende youtube'da farklı versiyonlarına rastlamıştım.
Çok muhteşem bişey, sinirlendin mi direk parçala kopar :D

Öğrencilerim yapmıştı bir kova dolusu birde pembe yapmış bütün sınıf oynuyordu :p
Ama çok toz topluyor ya sevmedim o yüzden:tatlı:

Öğrencilerim yapmıştı bir kova dolusu birde pembe yapmış bütün sınıf oynuyordu :p
Ama çok toz topluyor ya sevmedim o yüzden:tatlı:

Olsun yaa oynaması çok zevkliyd ama:dyg:i,oynadıkdan sonra atıyorsun zaten cnm :cici:

Geri