Skype Zımbırtısı

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
Ya şey dicem .
Şimdi arkadaş bu skype yi mobil de kullananlar bi yardımcı olabilir mi .
Bu zımbırtıyı mobil üzerinden açınca kapatmak istiyorum görüntüde kapanıyor zira çevrimiçi gözüküyorum
ne yazılan ne geliyor ne bişey anca açınca görebiliyorum yazılanları oda gelirse ama aslında açık kalıyor iletiler gelmesede .
Bunun nedenini bilen yada çözümünü bilen var mı .Ss

Kapatmasını bilmiyorum ama şu an sana söyleyebileceğim en pratik şey çevrimdışı takıl.

herkeste var bu sorun yazılar geç gelio geç iletilio yazarken pat kapanıo tekrar aç sonra yazıların tekrar gelmesni bekle toplu gelirse ne alaa ama beklio bide can çekişio gelirken en iyisi moblden skypeyi ne kadr az kullnırsan o kadr az snlrneirsin :D en iyisi watsapp ;)

Program güncellemeden dolayı olabilir , Samsung kullanıyorsanız Görev Yöneticisinden Ram temizliği yapın yada farklı bir net bağlantısından deneyin.Bu üçünden birindedir sorun büyük ihtimal

skype i acinca yukarida sag taraftdaki ki isarete tiklayinca cikis yap buttonu var ordan cikis yapabiliosun, birde uyarilarindan kapalidir bende sorun yok her ileti geliyor, tabletin notification ayarlarina bak belki oradan kapalidir hani kurarken soruyor ya ileti gelsinmi diye belki hayir demissindir.

skype i acinca yukarida sag taraftdaki ki isarete tiklayinca cikis yap buttonu var ordan cikis yapabiliosun, birde uyarilarindan kapalidir bende sorun yok her ileti geliyor, tabletin notification ayarlarina bak belki oradan kapalidir hani kurarken soruyor ya ileti gelsinmi diye belki hayir demissindir.

Yok yok sıkıntı ileti gelmemesinden çok.
Oturumu kapatamıyorum açık kalıyor yanı skype bende kapalı gözukuyor yanı dediğin şekilde kapatıyorum
ama gene de online görunuyorum yazılıp edildiğinde bana ileti gelmiyor skype kapalı durumda görunuyor ama aslında kapanmıyormuş .Ss

Yok yok sıkıntı ileti gelmemesinden çok.
Oturumu kapatamıyorum açık kalıyor yanı skype bende kapalı gözukuyor yanı dediğin şekilde kapatıyorum
ama gene de online görunuyorum yazılıp edildiğinde bana ileti gelmiyor skype kapalı durumda görunuyor ama aslında kapanmıyormuş .Ss

o halde dedigin gibi msn canmis :) saka bi yana baktim internetde öyle bir hata bulamiorum kullanma skype ya gel forumda sohbet et napicaksin skype i skype kaka :p

o halde dedigin gibi msn canmis :) saka bi yana baktim internetde öyle bir hata bulamiorum kullanma skype ya gel forumda sohbet et napicaksin skype i skype kaka :p

Vay arkadaş :dusun:
Gene de teşekkür ettim.
Neyse sanırım haklısın .
(Kaka konusunda) :o

Aynı dertten muzdaribim :/ bi çözüm bulamadım, açmıyorum artık telfndan

Bu sorunun bir çözümü yok paşam,çözümü skype zımbırtısını geliştiren ekipte onlarında açıkcası bir halt yaptığı yok bu konuda.

ben telefondan girerim genelde sol tarafda oturumu kapat var onu tiklayinca cikiyor online gozukmuyorsun

La olum bir şeyin de düzgün gitsin be.
Bu sorun genel olarak herkeste var.
En güzeli kapatmak istediğin de gir görev yöneticine skype durdur de olay bitsin.
Sorunu daima kökten çözmek her zaman en iyisidir :D

Ya bende aynı sorunu yasıyorum sinir bozucu :(

simdi aklima geldi windows 8 orjinal aldim , onda bile bu sorun var. telefonda da ayni sorun.
demek istedigin sorun skypedan kaynaklaniyor Deja'vu :)

Geri