Skype sorunu

Konu sahibi son olarak 3640 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar benim skype de sorun var giremiyordum sildim tekrar yükleyince aşağıdaki sorunu veriyor. Bi türlü yükleyemedim yardımcı olurmusunuz?

''windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi öğeye erişmek için gereken izniniz olmayabilir''
bu hatayı veriyor

windowsun hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

Olmadı :S
ve sadece skype değil hiç birşey indiremiyorum aynı hatayı veriyor

Bir tahmin.

başlat>çalıştır açtıktan sonra " cmd " yaz. gelen siyah ekrana net user administrator /active:yes yazıp enter'la ve yapamadıklarını yeniden dene. olmazsa başka yollar denerız.

Skypenin son sürümünü değil bir alt sürümünü indirmeyi dene.
İndirme koşullarını doğru yaptığından emin misin? Güvenlik duvarını kapamayı dene.

Çok konuşmak gibi olucak ama sana nedenlerden bırkacınıda soylıyelım.

guvenlık duvarı
antıvırus sorunu
virüs olasılıgı

ındırebılırsen combofıx ındır , guvenlık duvarını kapat antıvırusun varsa kapat ınternet ıle bagını kopart. sonra combofix'i çalıştır taramasını yapsın reset at agı bagla ve dene olmazsa sıstem dosyaların zarar gormus demektır. bu kadar kafa patlatmaktansa yenı bır kurulum yardımcı olur.

Bir tahmin.

başlat>çalıştır açtıktan sonra " cmd " yaz. gelen siyah ekrana net user administrator /active:yes yazıp enter'la ve yapamadıklarını yeniden dene. olmazsa başka yollar denerız.
Malesef denedim olmadı

Skypenin son sürümünü değil bir alt sürümünü indirmeyi dene.
İndirme koşullarını doğru yaptığından emin misin? Güvenlik duvarını kapamayı dene.
Sorun sadece skype de sanıyordum ama sadece skype değil hiçbirşey indiremiyorum ve aynı hatayı alıyorumm

Çok konuşmak gibi olucak ama sana nedenlerden bırkacınıda soylıyelım.

guvenlık duvarı
antıvırus sorunu
virüs olasılıgı

ındırebılırsen combofıx ındır , guvenlık duvarını kapat antıvırusun varsa kapat ınternet ıle bagını kopart. sonra combofix'i çalıştır taramasını yapsın reset at agı bagla ve dene olmazsa sıstem dosyaların zarar gormus demektır. bu kadar kafa patlatmaktansa yenı bır kurulum yardımcı olur.

güvenlik duvarını kapadım denedim olmadı.
Sorunda bu zaten hiçbirşey indiremiyorum:S
Sorun sadece skype de değilmiş.

Tarayıcı değiş birde öyle dene canım. :) Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun Nursena_?

sorun giderildi ilgilenen arkadaşlara çok tşk ederim sağolun :)

Geri