Skype İçin Tema

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skype için Tema?

İnternet üzerinde Skype yazılımı için tema arayanlar için açıklayıcı bir yazı yazmak istedik.
Popüler iletişim araçlarından olan Skype ile ilgili internette tema arayanlar sayısı gün geçtikçe artıyor. Biz de tema arayan insanlar konu hakkında bilgilendirmek için skypeindir.org olarak bir konu açmayı uygun gördük. Öyle ki, internet üzerinden diğer tanıdıklarıyla konuşmak isteyenler için skype yazılımı bilgisayarda olmazsa olmaz yazılımlardan bir tanesidir.
“Skype için Türkçe, İngilizce ya da farklı dillerde, Windows, Linux, Mac ya da farklı işletim sistemlerinde tema bulunmamaktadır. ”
Bu konu tarafından Skype olarak yapılan bir açıklama ya da paylaşımda yer almamaktadır. Bu yüzden dolayı internet üzerinde bu konu ile ilgili tema arayışında bulunarak zaman kaybetmemenizi öneririz.
Öyle ki konu ile ilgili sizi tatmin edecek hiç bir sonuç karşınıza çıkmayacaktır. Belki ilerki sürümlerde Skype yazılımına göre tema seçenekleri çıkabilir. Şuan beklemekten başka bir çaremiz bulunmuyor.

Size farklı alternatifleri denemek isterdim, yalnız Skype gibi yaygın bir yazılım olmadığından dolayı sizlere alternatifler sunamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri