Skype Çeviri Geldi

Konu sahibi son olarak 1851 gün önce görüldü
Evet arkadaşlar, herkez ''skype translator''ü dört gözle beklerken açıkcası normal kullandığım skype programa Skype translator geldiğini gördüm.

wol_error.gif
Bu resim küçültülmüştür. Orjinal boyutunu(1680x1050) görmek için tıklayın.
LEWnAz.jpg

Sağ üst tarafta dünya resmi olduğu yere tıklıyoruz.

wol_error.gif
Bu resim küçültülmüştür. Orjinal boyutunu(1680x1050) görmek için tıklayın.
48vMlY.jpg

Daha sonra Cevirici Aracı kapalı iken, ''Açık'' yapıyoruz. Ve üstelik ''Kırmızı'' işaretlediğim yerde dil seçebiliyorsunuz.

wol_error.gif
Bu resim küçültülmüştür. Orjinal boyutunu(730x314) görmek için tıklayın.
gyJWoQ.jpg

Burada kafanız karışmasın ''İki tane Print screen çektim ve resimleri alt alta koydum.'' Kırmızı işaretli üstte olan türkçe yazıyı : Ceviriyi Göster yazısına tıkladığımız zaman ''Alttaki İngilizce cevirisini gösteriyor.''

Yani siz türkçe yazdığınız zaman karşınızdaki kişi istediği dile cevire biliyor ayriyetten sizde seçtiğiniz dile çevire biliyorsunuz.​

çok berbat bir özellik bir ara çıkıyordu bende gördüğün en kötü çeviriler + gereksiz kalabalık yapıyordu

çok berbat bir özellik bir ara çıkıyordu bende gördüğün en kötü çeviriler + gereksiz kalabalık yapıyordu

Benim çok işime yaradı, çünkü skypemde yabancı uyruklu türkçe bilmeyen insan çok.
çokta berbat bir özellik olduğunuda düşünmüyorum, elbette tam tamına 4/4'lük bir ceviri bekleyemezsin, fakat bu çeviri oldukça işime ve insanlarin işine yarayacağını düşünüyorum.

Not : Çeviri hala gelişmektedir.

Profesyonelliği arttırıldığı müddetçe güzel uygulama olacak gibi.

Bence güzel uygulama sonuçta karşı taraf türkçe veya ingilizce bilmek zorunda değil oradan çevir dediğin zaman daha kolay iletişim kurabiliriz.

Geri