SkandalVar

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü
La yeter la yeter ikrah ettim hakeminizden de şikenizden de. İki maç seyredip kafa dağıtacak insanlar. Hep bu Ali yüzünden boku çıktı herşeyin. Neyse ne. Herkes işine baksın topunu oynasın. Ne dedik biz VAR saçmalık dedik. Hakeme güvenme dördüncü hakem koy var koy. Vardakine güvenme yabancı hakem getir. Ona güvenme jüri karar versin.. asliye hukuk karar versin o zaman pozisyonlara. Hatta direk cimer baksın bu işe. Cumhurbaşkanı faul derse faul olsun. Ona itiraz edemezsiniz nasıl olsa.

La yeter la yeter ikrah ettim hakeminizden de şikenizden de. İki maç seyredip kafa dağıtacak insanlar. Hep bu Ali yüzünden boku çıktı herşeyin. Neyse ne. Herkes işine baksın topunu oynasın. Ne dedik biz VAR saçmalık dedik. Hakeme güvenme dördüncü hakem koy var koy. Vardakine güvenme yabancı hakem getir. Ona güvenme jüri karar versin.. asliye hukuk karar versin o zaman pozisyonlara. Hatta direk cimer baksın bu işe. Cumhurbaşkanı faul derse faul olsun. Ona itiraz edemezsiniz nasıl olsa.
Fanatizmin en yoğun yaşandığı ülkelerden biriyiz ve keyif için futbol ile ilgilenen kişi sayısı çok azdır.

Fanatizmin en yoğun yaşandığı ülkelerden biriyiz ve keyif için futbol ile ilgilenen kişi sayısı çok azdır.
Aksine. Fanatizmin yoğun yaşandığı ülkelerde kimse hakemle uğraşmaz. Aklına bile gelmez.

Aksine. Fanatizmin yoğun yaşandığı ülkelerde kimse hakemle uğraşmaz. Aklına bile gelmez.
Olur mu? Rakip takımın her maçında alınan kararları sorgularlar. Sadece taraftar olarak düşünme, fanatizm spor yazarları arasında da çok yaygın ve basındaki haberleri de onlar yönlendiriyor.

Galatasaray algı sezonunu erken başlattı bu sezon. 2. haftadan algı operasyonları güzel iş.

algı yok esktra kattığımız birşey yok sadece olanı gösteriyoz :dd

Algı yok mu? Daha ikinci haftadan Beşiktaşlı silvanın attığı nizami gol için bile x’te günlerce beşiktaşın golü ofsayttı diye algı yaptınız. :ddd hemde ofsayt olmadığını siz de biliyordunuz, maksat algı olsun. Fenerbahçe Göztepe olaylarında sizlik hiçbir şey yokken resmi hesabınız yine Ali Koç’u hedef alan açıklamalar yaptı. Sebep yine belli, algı :ddd

Bu tür “skandalların” konularını “ofsaytımsı” haftalarında da açmanızı bekleriz. O dönem o skandalı savunup bugün buna skandal başlığı açmanız tam galatasaraylılık :ddd

Ofsaytımsılarla şampi olanlr için fazla iddialı.

beşiktaş jokey kulübünün maçını izlemediğim için onla ilgili hiç yazı yazmadım paylaşım yapmadım
internette benim takip ettiğim yerler de paylaşmadı diğerleri için bir şey diyemem
ben her zaman izlediklerimle ilgileniyorum

çok ali milli güvenlik sorunudur devlet önlem almazsa bu adam yüzünden iç savaş çıkar
izmire gitti göztepe taraftarını çıldırttı ertesi gün bir sürü siyasetçiyle görüştü buradaki amaç ne güç gösterisi mi
günler çuvala mı girdi siyasetçilerle görüşecek başka zaman bulamamış mı
bu adamın kötülüklerine dur denmesi gerekiyo

ofsaytımsı konularını açmamıza fırsat kalmıyo çünkü siz konuşuyosunuz zaten
biz sizin konuşmadıklarınızı yazıyoruz paylaşıyoruz :ddddddd

Valla pembe ılık gs sayfalarını mı takip ediyon bilmiyorum ama bütün gs sayfaları 1 haftadır ağlıyor x’te. :dddd hemde nizami gole ağlıyorlar düşün gerisini. Pozisyon tartışmalı bile değil.

E kardeşim başkanınız Murat kuruma makas aldırdı ya zamanında :dddd valla bu ülkede milli güvenlik sorunu olan adamlar sizin posterlerinizden çıkarmak zorunda kaldığınız adamlar :ddd

Aynı insan Fatih Terim ile de bu samimiyette. Ne anlamalıyız mesela.

Valla pembe ılık gs sayfalarını mı takip ediyon bilmiyorum ama bütün gs sayfaları 1 haftadır ağlıyor x’te. :dddd hemde nizami gole ağlıyorlar düşün gerisini. Pozisyon tartışmalı bile değil.

E kardeşim başkanınız Murat kuruma makas aldırdı ya zamanında :dddd valla bu ülkede milli güvenlik sorunu olan adamlar sizin posterlerinizden çıkarmak zorunda kaldığınız adamlar :ddd
bak bunlar sorun
sayfanın sonunda paylaştım :dd

foruma geldim diye sinirleniyon mu :ddddd

içinden çabuk iyileş git oyun oyna diyon :ddd

Son düzenleme:
burada bazı insanlar ben ölsem bile bana "iyi leş" demez :ppp

Geri