Merhaba arkadaslar
Size Facebook üzerinden oynanan adindan anlasilacagi üzere Kapitalizm 2 oyununu tanitmak istiyorum.
Gerçekten severek oynadigim bir oyun .
Oyunun En Guzel tarafida hem turk yapimi bir oyun olmasi hemde hicbir sekilde hilesinin bulunmamasidir.
Oyunu anlatmam gerekirse 30.000 TL ve 8 Yildiz la oyuna basliyoruz .
Ilk olarak turkiyenin herhangi bir ilinde ilk dukkanimizi kurarak ticaret hayatina ilk adimimizi atiyoruz .
Yeni Basladigimiz icin suanlik dukkanlardan sadece 4 unu gorebiliyoruz .
( Tekel Bayi – Manav – Mobilya Magazasi – Giyim Magazasi )
Bunlarin iclerinde satabilceginiz cok cesitli urunler bulunuyor . istediginiz birini secip kuruyosunuz .
Sonrasinda dukkanda saticaginiz urunu alip 15 dk lik güncellemelerle urunlerin satilmalarini bekliyoruz .
Urunlerin kaliteleri ve fiyatlarini listeden secebilme imkaninizda var .
Oyunda para kazandikca seviyeniz artiyor ve seviyeniz arttikca Bahce , ciflik , fabrika veya maden kurup ticaret yapabilceginiz alani genisletebiliyorsunuz .
Oyunu kesinlikle Herkese tavsiye ediyorum.
Oyunun Facebook Uygulama Sayfasina BURADAN ulasabilirsiniz.
Size Facebook üzerinden oynanan adindan anlasilacagi üzere Kapitalizm 2 oyununu tanitmak istiyorum.
Gerçekten severek oynadigim bir oyun .
Oyunun En Guzel tarafida hem turk yapimi bir oyun olmasi hemde hicbir sekilde hilesinin bulunmamasidir.
Oyunu anlatmam gerekirse 30.000 TL ve 8 Yildiz la oyuna basliyoruz .
Ilk olarak turkiyenin herhangi bir ilinde ilk dukkanimizi kurarak ticaret hayatina ilk adimimizi atiyoruz .
Yeni Basladigimiz icin suanlik dukkanlardan sadece 4 unu gorebiliyoruz .
( Tekel Bayi – Manav – Mobilya Magazasi – Giyim Magazasi )
Bunlarin iclerinde satabilceginiz cok cesitli urunler bulunuyor . istediginiz birini secip kuruyosunuz .
Sonrasinda dukkanda saticaginiz urunu alip 15 dk lik güncellemelerle urunlerin satilmalarini bekliyoruz .
Urunlerin kaliteleri ve fiyatlarini listeden secebilme imkaninizda var .
Oyunda para kazandikca seviyeniz artiyor ve seviyeniz arttikca Bahce , ciflik , fabrika veya maden kurup ticaret yapabilceginiz alani genisletebiliyorsunuz .
Oyunu kesinlikle Herkese tavsiye ediyorum.
Oyunun Facebook Uygulama Sayfasina BURADAN ulasabilirsiniz.