Sizlere Başımdan Gecen Bazı Olaylar Anlatayım

Konu sahibi son olarak 4129 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben ögrenciyim 7 yıldır edebiyat fakültesindeyim bitmedi giddi bu yıl bitecek inslalh...
ögrencilikten arta kalan zamanlarımda amcamın şirketinde pazarlama işine cıkıyorum bu işte sahtekarların kırmızısını bile gördüm ..birinden bahsedeyim

bir müşterimie elektronik mal verdim yüklü birseklde cek yazdı ..

cekin günü geldi ödemedi...biraz zaman istedi verdim...ve bana yutdısı ceki verdi cekler çalıntıymıs sorusturma yedim bir güzel Allahtan arkası ciroluydu kurtardım kendimi...
abi arabamı verim dedi tamam dedim aldım rabaya fiyat almak için sana yide baktıracaktım bir ikisine yolda polis cevirdi araba çalıntı cıktı bir gün nazaratta kaldım....abi dedi sana bir bag verecem inanmıyosan gidelim bakalım dedi giddik baga baktım üzüm var bir salkım koparacaktım ki çifteli bir adam tememizde ne geziyonuz bura benim tarlam deyince ben topuk tabi durarmıyım daha ....velasılı kelam para battı işte bu denli zor birmeslekle ögrenciligi bir arada tutmakta zor...

devamlı yenilenecektir

bir gün okuldayım yeniyim halk diliyle cömezim anlasılan...yaşca olgun gösterdigim için birde giyim kusamım iyi oldugu için gözde bir ögrenciyim herkesle muhabet halindeyim sürekli, bu kız olur erkek olur farkedmez dertlerini dinlerim bende derdimi anlatırım... kızlarla diyologum artınca okulda onlara ben türkücü diyorum siz nederseniz deyin geldiler bacılarımızla cok içli dıslısın birdaha yakınlarında dahi seni görmeyecez dediler bacaklarını kırarız yoksa dediler....kızlar itiraz edselerde türkücü bunlar saldırgan olurlar... cıkıyorlardı dışarıya ben bagırdım birşeyi unuttunuz arkalarını döndüler ters ters baktılar ben gevurdaglıyım sakalımı tersten kuru kuru keserim adam olmayanlarada ne yapacagım mecul dedim
tırstılar..sesiz duranları ezip paralarını alıyorlardı okulda bende ezlmişlerle beraberdim hep birlestik şimdi bizim borumuz ötüyor hoca gecirmesede 3 yıldır aynı...

Ciddi misin Bunlar Hayal Ürünümü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri