Sizle sabaha kadar hangi konuda konuşulur?

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
ilgi alanıma giren konularda ciddiyetle, ilgi alanıma girmeyen konularda da trollüğüne sabaha kadar konuştuğum oluyor. tabii muhabbetin sarması önemli. ne konuştuğumuz kadar kiminle, kimlerle konuştuğumuz da önemli. bir konuyu bazı kişilerle sabaha kadar konuşurken aynı konuyu başka kişilerle konuşurken konuşmanın başında kopup gidiyorum, arada sızıyorum, uyanıyorum, bakıyorum, muhabbetin bir yerinden tutup araya girip bir şeyler söyleyip tekrar kapatıyorum kendimi.
Dedikodu var mı dedikodu ? Sabaha kadar sürecek.

Dedikodu var mı dedikodu ? Sabaha kadar sürecek.
olması gerektiği kadar. arkadaş grubumuzla konuşulması gereken mevzular için ayda birkaç kez ev toplantısı yapılıyor. gündeme dair konulardan sonra dedikodu kısmı geliyor. yalnız dedikodudan kasıt olan biten olayların bir değerlendirmesi, bir hesaplaşması.

olması gerektiği kadar. arkadaş grubumuzla konuşulması gereken mevzular için ayda birkaç kez ev toplantısı yapılıyor. gündeme dair konulardan sonra dedikodu kısmı geliyor. yalnız dedikodudan kasıt olan biten olayların bir değerlendirmesi, bir hesaplaşması.
Bu dedikodu olmuyor ki pek :) durum değerlendirmesidir.

Başarı hikayeleri dinlemeyi çok severim anlatsınlar dinlerim ahir zaman ve mevcut olan düzen geleceğe dair yapay zeka vs sabaha kadar varım bunlara

whatsapp 03:50' saatinden itibaren edepli konuşmaya özen gösteriyorum

Konunun ne olduğuna bağlı.

Hiçbir konu. Sabaha kadar konuşamam, sıkılırım.

sizi seviyorsam atom altı parçacıklarını da konuşuruz.
sevmiyorsam bir s.k konuşmam.

Ben sabaha kadar uyanık kalamam istisna durumlar haricinde. Uyuyakalırım. Çok aşık olmam lazım konuşmam için de.

Sabahlara kadar senle skyp veya telegramdan konusmak vardi... ne acı

Hemen hemen her konuda konuşulabilir benimle. Ayak uydururum. O kadar kafamız çalışıyor şükür.

Insanlara tahammul surem kisa.. sabaha kadar cekemem kimseyi

sabit bir konuda konuşamayız konu konuyu açar

Analiz edelibilecek her konu.
her konu analiz edilebilir.
Her konu.

Sokrates

Geri