Sizinle tanışmak isteyen erkeklere güven olmaz. Ciddi düşünüyorum diyen erkeklere de güven olmaz

Konu sahibi son olarak 807 gün önce görüldü
Sizinle tanışmak isteyen erkeklere güven olmaz.

Ciddi düşünüyorum diyen erkeklere de güven olmaz.

Birbirimizi tanıyalım diyen erkeklere de güven olmaz.

Kısacası erkeklere güven olmaz. Hepsi palavracıdır. Ciddi olan adam gelir, sizi ister ve alır. Bıdı bıdı yapmaz. Kısa, net.

Benden söylemesi ‍♂️ bahri

Mesela bana da güven olmaz. Merakımı, dikkatimi canlı tutmayan her şeyden sıkılıyorum.

Bahri kimse kendini anlatmış galiba...

kapatılsın demeyelim ama demode olan çok erkek var bahricim.

"Ciddi olan adam gelir, sizi ister ve alır. Bıdı bıdı yapmaz. Kısa, net."

Resmen kendimi gördüm bu cümlede. Kirazı çok severim. Pazara gittiğimde gözüme kestirdiğim, beğendiğim kiraz reyonuna yaklaşıyorum ve talebimi iletip kirazı alıyorum! Pazarcı böyle öz güvenli hallerimi gördükten sonra asla ikiletmiyor, hemen istediğimi veriyor. Kısa ve net! İstediğimi alıyorum, çok ciddiyim.

Ciddi erkek sevdigi kızı oyalamaz gönül eylendirmez. Gönderir anne babasını istetir demek istiyor. Piyasada bunlardan çok .romantiklik yapıp kirli emelleri için kullanıp bırakan . Koklanilip ortada bırakılmak istemiyorsanız erkeklerin bir güzel lafina kanmayın sizi annesi ve babası ile tanistirmiyorsa yaklaşmayin .sonu kötü olun diye anladım

Bazı yorumları okurken hangi çağda olduğumuzu hatırlamakta zorlanıyorum.

Turkiyede böyle düşünen az değil sizin gibi düşünen de az değil . Turkiyede görücü usulü ıle evlilik yaygın babam ve dedelerim akrabalarim pek çoğu görücü usulü evlendi yada bir kızı gördü beğendi istedi verdiler evlendiler

Babam annemi gördü beğendi istedi verdiler nikahı bastı . Amcamın kızı görücü usulle evlendi .dedelerim amcalarim da öyle

Hayatımda, okuduğum en doğru analiz.

Geri