sizin için cinsellik kaçıncı planda?

Konu sahibi son olarak 3979 gün önce görüldü

sizin için cinsellik kaçıncı sırada?

• Kullanılan toplam oy
    22
Elbette 1.sirada.
cevaplardan da anlasilacagi uzere bir cok kisi 1. sirada diyememis.
Bunun nedeni cinselligin hala asagilama nesnesi olarak gorulmesidir.
Dusunun, hangi aktivite , hangi haz cinsellik kadar keyif verir?
Sadece cinsellikte tum hucrelerinle kendinden siyrilip o ani yasarsin, aklin fikrin sadece o ana odaklanir.

Ask bir oyunsa, cinsellik bu oyunda kural koyucudur. Ask bir vasita ise , cinsellik vasitanin gidebilmesi icin yag gibi bir asfalttir.

Cinselliği diğer duygulardan daha önde tutmak bana göre eti ruha tercih etmek, dolayısıyla insan değil başka türden bahsediyoruz. Bana göre değil.

Eleştirmeden direk soruya yönelik yorum yapan var mıdır diye baktım.
Beklediğimden iyiydi, gidebilirim :p

Cinselliğin sırasımı olur
bazen istersin bazen istemezsinn.

Sıralamam

Seks
Yemek
Sigara
İçmek
Barınmak

Yaş ilerdikçe, aslında cinsel ilişkiye girdiğiniz kadınla aranızda gerçek bir bağ olması gerektiğini anlıyorsunuz. Ama yaşın henüz ilerlememiş bireylerin abaza gibi her kıza atlamasını da yadırgamıyorum tabii ki. Öyle öyle öğrenecekler, ne yapacaksın. Kısacası öyle herkesle seks olmaz.

Aseksüellikle itham edilmiş biri olarak bilemedim şimdi.

diye sorduklarında ben:

J3v3nn.jpg

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maslow teorisine göre ihtiyaç hiyerarşinin bi noktasında olması lazım seksinde , ihtiyaç giderildiğinde ortadan kalkar agacım , seks ihtiyacınıda gidermek için bi takım kurallar gerekiyor , e bunlarıda yapması biraz zor olduğundan giderilmediği için ilk sırada yer alır..(zor demiyelimde önemli kurallar diyelim hadi sizimi kırıcam)
3-4. planda demek zordur , kendinizi kandırmayın derim ben...

cinsellik benim için 2. planda 1. planda cinselliği arzuladığım insan olduğu için.... tabi 2sinide aynı plana iştirak ettirdiğimde sıra falan karışıyor..
plansız seviişmeden yanayım

Karşında sevdiğin adam varsa ilk sıraya koy.

Soruyu TT sormuş şaka gibi.

olmazsa olmazdır :) kendıne guven daha önemlı karsı cınsdekı guven her daım önemlıdır.

deplasman maclarını hep 3 /2 veya 3/1 skorlarla kazanmısliğim vardir :p

Geri