Sizin için aglayan bir sevgiliniz oldu mu hiç ?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü

Sizin için aglayan bir sevgiliniz oldu mu hiç ?

• Evet.

Kullanılan: 37 75.5%
  • Hayır.

Kullanılan: 10 20.4%
  • Diger.

Kullanılan: 2 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    49
Niye aglasin yahu?
Ben on kisi icin agliyorum zaten.

bunu bilemeyiz... bilimsel araştırmalara göre insan ağlamaya başlarken sebebi belliyken ağlama sırasında hayatın her anı gözünün önünden geçtiği için ağlamanın ortasında neye ağladığını unutuyormuş. önüne gelene ağlıyormuş...

kaynakça prof melo dramaturji.

Üstteki üç üye için yeterince ağlayacak kuzen bulabilirim.

Hıhı olmıştu. Otogarda hüngür hüngür hem de. Sonra zor zamanlarında yanında olduğundan bahsettiği bir kız arkadaşı vardı. Bizim ayrılmamızın ardından onunla sevgili olmuştu. :d
Sen timsaaaah :d

Telefona mesaj atıp, şu an ağlıyorum diyen tirrekler oldu ama onları ciddiye almıyoruz elbette... Sadece bir kez karşılaştım karşımda benim için gerçek anlamda ağlayan biriyle. Ayaklarıma kapanmıştı gitme diye,peşimde kosmustu hasta halde, ben yine de gittim. Pişman mıyım dersek, sanırım biraz, o kadar acımasız biri nasıl oldum bilmiyorum şimdi düşündüğümde. Aslında bir suçu da yoktu. Eysanlik zamanlarımizdi işte. Eğer gitmeseydim şu an çok farklı bir hayatım olabilirdi, kırılma noktasıymis o an bilemedik vay be.

aze beğendim ama neden beğendim bilmiyorum sjsj üzüldüm oysa ki, sanırım samimi geldi anlatış biçimin ^^

• Beğen
Tepkiler: Aze
kırdığım üzdüğüm
zamanlar oldu
kötü zamanlar

aze beğendim ama neden beğendim bilmiyorum sjsj üzüldüm oysa ki, sanırım samimi geldi anlatış biçimin ^^
Teşekkür ederim larien, hala kanayan yaramdir o konu çok vicdan azabı çektim sonradan yalan yok. Aradan baya zaman geçince yoklamak için tekrar konuşmaya çalıştım ama annesi karşı çıktı oğlunu çok üzdüm bizden olmazmış diye hdjshdjs kaynana darbesi... Boy boy torun verebilirdim evlenseydik kaynana kendi kaybetti oğlu hala bekar oh olsun... Ben de öyleyim ama konu şu an ben değilim......

vardı elbellt. Çocukken saklambaç koRebe yakan top oynardık. Sonra ortaokulda el ele tutuşmaya başladık. Lisede aynı sınıfta okumaya başladık. Tabiki yanyana oturuyorduk. O çalışkandı biz tembel sadece din kültürüne çalışırdım. Hatta o dönem rahmetli annem hep derdi. Oğlum hep din kültürü kitabı var ama o dersinde zayıf diye. Neyse konuya gecelim.

Babası çok katı idi. Kızımı vermem alevilere diye diretti. Araya kimleri koymadık. Komşular onun akrabalarını kendi akrabalarımi felan filan ama müstakbel kayınpederim katı ve dindar olduğundan dediğinden vazgeçmedi. Son görüşmemizde göz yaşları resmen sel oldu.Sonra ben o mahalleden taşındım. Sanırım geçen sene idi.optimum da dolaşırken onu ve eşini gördüm. Gozgoze gelmeyelim diye kafamı önüme eğdim.

Hiç sormadınız degilmi : Neden hep başkasının çocuklarına hamile kadınları sevdiğimi.

• Üzgün
Tepkiler: Aze
vardı elbellt. Çocukken saklambaç koRebe yakan top oynardık. Sonra ortaokulda el ele tutuşmaya başladık. Lisede aynı sınıfta okumaya başladık. Tabiki yanyana oturuyorduk. O çalışkandı biz tembel sadece din kültürüne çalışırdım. Hatta o dönem rahmetli annem hep derdi. Oğlum hep din kültürü kitabı var ama o dersinde zayıf diye. Neyse konuya gecelim.

Babası çok katı idi. Kızımı vermem alevilere diye diretti. Araya kimleri koymadık. Komşular onun akrabalarını kendi akrabalarımi felan filan ama müstakbel kayınpederim katı ve dindar olduğundan dediğinden vazgeçmedi. Son görüşmemizde göz yaşları resmen sel oldu.Sonra ben o mahalleden taşındım. Sanırım geçen sene idi.optimum da dolaşırken onu ve eşini gördüm. Gozgoze gelmeyelim diye kafamı önüme eğdim.

Hiç sormadınız degilmi : Neden hep başkasının çocuklarına hamile kadınları sevdiğimi.
Hayırlısı olsun ender. Aleviliğinle gurur duy, asıl sorun alkolün var sigaran var pavyonun var bunlar sorun... Bunları duyan kayinpeder vermez kızı sana haberin olsun...
Ben sana o soruyu da sormuştum başka forumda sonra yıllarca konuşmadın benimle....

O dönemler inanırmısin değil alkol yada pavyon ALLAH var yukarda sigaram dahi yoktu.Ben sigara ya 2014 Nisan ayında başladım. Düşünsene kokusunu bile sevmezdim.Tabiki eski zaman için her türlü alışkanlıklarımız var. Ancak suan için alkol bıraktım değil ama hiç aklıma gelmiyor. Tek kötü alışkanlığım ise suan için sigara onuda saymıyorum. Mutlaka aleviligimle gurur duyuyorum . Senin sordugun soru o değildi. 10 sefer sordun 15 sefer cevapladım
Hayırlısı olsun ender. Aleviliğinle gurur duy, asıl sorun alkolün var sigaran var pavyonun var bunlar sorun... Bunları duyan kayinpeder vermez kızı sana haberin olsun...
Ben sana o soruyu da sormuştum başka forumda sonra yıllarca konuşmadın benimle....

O dönemler inanırmısin değil alkol yada pavyon ALLAH var yukarda sigaram dahi yoktu.Ben sigara ya 2014 Nisan ayında başladım. Düşünsene kokusunu bile sevmezdim.Tabiki eski zaman için her türlü alışkanlıklarımız var. Ancak suan için alkol bıraktım değil ama hiç aklıma gelmiyor. Tek kötü alışkanlığım ise suan için sigara onuda saymıyorum. Mutlaka aleviligimle gurur duyuyorum . Senin sordugun soru o değildi. 10 sefer sordun 15 sefer cevapladım
Ben daha dün ne yediğimi hatırlamam forumda dediğim lafları hiç hatırlamam ama kesin ağır bir şekilde sormusumdur neyse önemli değil şakasına dedim zaten de aferin bırak alkolü de tamamen. Zarar ziyan hep, ben de sigarayi bıraktım tamamen, arada ataklar geliyor ama pes etmek yok... BAŞARACAĞIZ...

Hesabi odemedim diye aglayan bi sefgilim olmustu. Ne alaka demeyin sok olmustum

Geri