Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cok sanslisini lefty hanimcim, bizde en normale yakin olani benim.Aile çevremde de arkadaş çevremde de deli diye nitelenebilecek hiç kimse bulunmuyor.
Çılgınlık anlamında ele almadım aslında yoksa herkeste var biraz çılgınlık.Cok sanslisini lefty hanimcim, bizde en normale yakin olani benim.
Yoo acik acik deli. Ama sizi korkutmak istemem...Çılgınlık anlamında ele almadım aslında yoksa herkeste var biraz çılgınlık.![]()
sizin oralarda hayat çok sıkıcı olmalı.........Aile çevremde de arkadaş çevremde de deli diye nitelenebilecek hiç kimse bulunmuyor.
sizin oralarda hayat çok sıkıcı olmalı.........
bir de 3 tane olduğunu düşün.... ama en delisi, en büyüğü. eleştirdiğim ya da yaptığı işi beğenmediğim zaman ''sen bence beni kıskanıyorsun'' diyo.sdlkfj zırdeli......30 yaşına gelsen de "sen nasıl çalışabiliyorsun, yapamazsın ki mıymıntı" diyen bir abisi yoksa evet hayat çok monoton..
hayır sizinkiler çok tatlı jslfjdjbir de 3 tane olduğunu düşün.... ama en delisi, en büyüğü. eleştirdiğim ya da yaptığı işi beğenmediğim zaman ''sen bence beni kıskanıyorsun'' diyo.sdlkfj zırdeli......
2-3 gün daha kalsaydın, papucumu dama atacaktın zaten.sdhkf onlar da seni sorup duruyo......hayır sizinkiler çok tatlı jslfjdj
nasıl yalan nasıl yalan ahaha2-3 gün daha kalsaydın, papucumu dama atacaktın zaten.sdhkf onlar da seni sorup duruyo......