Sizi tanıdığı halde yüzünü çeviren baska tarafa bakan tanımıyormus gibi yapan biri ic

Konu sahibi son olarak 2595 gün önce görüldü
Etrafımızda muhakkak ki vardır sizi tanıdıgı halde tanımamazlıktan gelip yüzünü baska ceviren konustugunuz zaman tanıdıgını inkar eden insanlar icin ne düşünüyorsunuz ?
Çevreme karsı hep saygılı duyarlı biri olmusumdur benim de elbet tanıdıgım halde görmek istemeyecegim serseri beni huzursuz eden tipler oluyor aynısı basıma geldiğinde kendimi onlar gibi hissediyorum bu durumda ne yapmalı ?

Çevremde böyle bir şey yaşamadım ben hiç,tanıdığını niye inkar etsin ki ..

bi sefer elim havada kalmisti kafayi cevirmisti :T:

Çok defa oldu dün eski iş arkadasımın düğünü vardı calısırken aramızın cok iyi oldugu insanlar beni gördüklerinde yüz cevirdiler konustugumda da hatırlayamadıklarını söylediler ya da bildiğin buzdolabı gibi davrandılar elimin havada kaldıgı bir cok olay oldu ... İnsan bir an kötü oluyorr

Çok defa oldu dün eski iş arkadasımın düğünü vardı calısırken aramızın cok iyi oldugu insanlar beni gördüklerinde yüz cevirdiler konustugumda da hatırlayamadıklarını söylediler ya da bildiğin buzdolabı gibi davrandılar elimin havada kaldıgı bir cok olay oldu ... İnsan bir an kötü oluyorr

ben hic bozuntuya vermiyorum .p

Üzücü bir durummuş ama kendinden eminsen buna üzülmen yersiz o onların ayıbı sonuçta :)

Üzücü bir durummuş ama kendinden eminsen buna üzülmen yersiz o onların ayıbı sonuçta :)

Evet kendimden eminim insanlarla kırıcı olaylar yasamıyorum ve bu tür olaylardan cekiniyorum ama değersiz görülmekte fena hırpalıyor bu sefer bende sorunlar oldugunu düşünüyorum bu sebepleren ötürü agorafobi basladı yenmeye calısıyorum ama bu sefer daha da kötü oluyorum ...

Evet kendimden eminim insanlarla kırıcı olaylar yasamıyorum ve bu tür olaylardan cekiniyorum ama değersiz görülmekte fena hırpalıyor bu sefer bende sorunlar oldugunu düşünüyorum bu sebepleren ötürü agorafobi basladı yenmeye calısıyorum ama bu sefer daha da kötü oluyorum ...

Bu kadar hassas düşünürsen mutlaka olayı hiç olmadığı boyutlara getirirsin..
Agorafobi kanısına nereden vardın ki :d
Biliyor musun ki belirtilerini : )

Bu kadar hassas düşünürsen mutlaka olayı hiç olmadığı boyutlara getirirsin..
Agorafobi kanısına nereden vardın ki :d
Biliyor musun ki belirtilerini : )

Yaklasık 3 4 aydır kapandım eve Pdr okuyan arkadaslarıma danıstım doktora gidemedim maddi yetersizlikler diyelim asmaya calsııyorum fakat daha da kötü oluyor :

bence çok tatlı insanlar. çok şekerler. mahçupluktan konuşamayabilirler bir pot kırmamak adına yapılan eylemler olabilir - ki onlardan biri benim :D

Stabil olmayan insanlar. Farkında olmama eğilimi fazla özellikle bizim meslekte.

Kafa sürekli dolu be başka şeyle ilgili ve bakar kör olabiliyorsun.

Dalgın , yorgun.

Bir de yoksayan tipler var. Ya onlar dengesiz hasta. Sen de yoksay :)

Çok dalgınsam, kafamda bir şeyler düşünüyorsam babam olsa fark edemeyebiliyorum; ancak kasıtlı görmezlikten gelme yapmam. Bir tebessüm ile selam vermek lazım.

Yapan da ya burnu kaf dağındadır, insanları küçümsüyordur ya da yüz çevirdiği kişi ile sorun yaşamıştır.

Geri