Sizi Sevmediğini Bildiğiniz Halde Sevdiğinizin Yanında Kalmasını İster misiniz?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Sizi Sevmediğini Bildiğiniz Halde Sevdiğinizin Yanında Kalmasını İster misiniz?

• Evet İsterim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Benim Sevgim İkimize de Yeter

• Sevmese de Başkasının Olmasına İzin Vermem

• Hayır İstemem

Kullanılan: 19 95.0%
  • Diğer:

Kullanılan: 1 5.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Hayır ne işi var, yoluna gitsin.

ben birinin var oluşunu severim önce,illa yanımda olcak diye bi kaide yok. Hele de sevmiyorsa çek git bebeğim uzaklara çek git

Sevmediği halde ''seviyorum'' diye yalan söylediyse evet.
Yaptıkları yanına kar mı kalsın? Yaptığının bedelini ödemeli.

Çok güzel ve bir o kadar da zor bir soru. Yaşamış biri olarak diyebilirim ki; hayır. Beni sevmediğini bile bile yanımda olması, bana mutluluktan çok acı verir. Ne de olsa o yanımda değilken de sevebilme kabiliyetine sahibim. O yüzden sevmediğini görmeden sevmek en iyisi.

Iyy istemem.
Bi defolsun gitsin.

İstemem. Durmasına da gerek yok. Sırf ben seviyorum diye başkalarına eziyet etmeye gerek yok :)

Bazen isteğe bağlı olmuyor öyle şeyler. Şartlar aynı ortamı birlikte paylaşmanızı zorunlu kılabiliyor. Esnek düşünebilmek gerek, kesin "hayır ve asla"lardan uzak durmalı. Bir süre sonra istemek fiili de anlamını yitiriyor zaten.

Atıyorum, sizi sevmediğini kesin olarak bildiğiniz annenizle yaşıyorsunuz. Dünyaya gelmeniz onun bilinçli isteğiyle olmamış, hatta sizden nefret ediyor. Fakat öyle bir durumdasınız ki onu yanınızda tutmanız gerekiyor, sizden uzakta olması içinizi rahat ettirmiyor. Bu halde iken sevilmemek önceliğini yitirir, vs...

İstemem.. Ağlaya ağlaya vazgeçecek olsam da istemem.. Kalbi benim olmayan adamı yanımda tutacak kadar aciz duruma düşürmem kendimi..

Mümkünse az ötede dursun, benden uzak herkese yakın olsun.

Geri