Sizi Aldatan İnsana Nasıl Tepki Verirsiniz?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
S. Olur giderim.

O kızı yolar sacıda adamın eline verirdim

Yaradana sığınıp, Allah ne verdiyse artık.

"mağrur" imajı çizmeden önce şöyle güzel bi burnundan getiririm, çekip gideceksem ondan sonra çekip giderim. :D

Biri de kizin sacini yolarim demis.. Kizin ne sucu var, erkegin pok yemesi .p
P.nisinden sallandiririm, cin iskencesi uygularim :D (tamam tamam bu kadar ileri gitmem de yataginda rahat uyuyamaz .p)

Shinigami kızın mı sucu yok sevgilisi olan birini bulmayı biliyo sucu yok :D Erkekmi yok baska

@Shinigami kızın mı sucu yok sevgilisi olan birini bulmayı biliyo sucu yok :D Erkekmi yok baska

Belki de erkek soylemedi, iki kisiyi birden idare ediyor..
Kizin bilmeme ihtimali de var, sevgilisi olmadigini. O acidan dedim. En buyuk suclu erkek.
Ayrica, erkek erkekligini bilsin de kendisine sarkan kizlara yanasmasin :D Her acidan, canina okumali bu erkeklerin :D

Biri de kizin sacini yolarim demis.. Kizin ne sucu var, erkegin pok yemesi .p
P.nisinden sallandiririm, cin iskencesi uygularim :D (tamam tamam bu kadar ileri gitmem de yataginda rahat uyuyamaz .p)
%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%94%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%86%D1%8B-%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%8E-%D0%B4%D1%80%D0%BE%D1%87%D1%83%D0%BD%D0%BE%D0%B2-1069466.gif

Tam olarak böyle bişi mi? :D

Hiç bişi yapmam ben, ne hali varsa görsün

Ahaha, evet bu uygundur bence :D
Bundan sonra, salon kadini cizgime geri donebilirim :D
Ya ilk duyduğunda yada öğrendiğinde öfkeden deliye dönüyorsun ama yüzünü görünce bi acıma, tiksinme geliyo insana. Yüzünü buruşturup çekip gidiyosun. : )

kizlar sakin halledin islerinizi dayakla sopayla olmaz. Kendinizi yordugunuza degmez bir musil yetiyor .p

Geri