Size yazan fake hesabın daha yakışıklı biri olduğunu görürseniz ne yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Düşünün adam mesela sizi nick bateman resimleriyle kandırdı ama bir baktınız ki adam daha yakışıklı..
e1087af3-a24b-42d1-9311-f5c98f32e68c.jpg

O fake hesap fucke hesaba döner kadın için.

Yakısıklı biri niye fake hesap kullansın da...

gaydir o zaman... yakışıklı olup kendini gizliyorsa başka açıklaması olamaz, neden beni oyalıyorsa. kuzenime göz koydu belki de...

Genel anlamda güven kaybı yaratacağı için dikkate alınmaz diye tahmin ediyorum.

Bi kere Fake girmisse ise kandirmissa seni
Yakisikli olsa Kac yazar sonucta kandirmis
Hem özgüveni de eksik Benim gibi ugras dur sjsjsj

çirkin gerçek üye yazar: sen kimsin gerizekalı bu cesareti kendinde nasıl buldun da bana slm yazıyosun slk aptal tacizci adi........ yönetim nerde yönetim....... @x @Alper.......... nöbetçi savcı.......

yakışıklı feyk üye yazar:
0A041C91-70BB-49AD-B2E8-0FF2C0A3A4EC.jpeg

jsadsfdgfgh

sen bir fake hesapla konuşuyorsun adam koymuş brad yada nick bateman in resimlerini ama bi bakıyorsun adam sanıldığı gibi çirkin değil çok yakışıklı ne yaparsın

Affedersiniz. O "sanildigi gibi cirkin degil" de ki
"sanma" eylemini tam olarak hangi esnada gerceklestiriyoruz demistiniz?

sadece diz kapagim ve ayaklarim bundan guzel cikiyor fotolarda bunun neresi yakisikli

Kaçın kurtulun derim çünkü fake hesap kullanan birisi ile ilişki yaşanmaz.

bir kere yıllar önce instagram açıp takipçi kasabilir miyim diye can sıkıntısından her önüme geleni ekledim, gerçekten çok merak etmiştim takip edeni gerçekten takip ediyorlar mı diye
bir sürü kızdan mesaj almıştım fake hesap açma, bu sen olamazsın diye dsddkdvkdkkkf

bir kere yıllar önce instagram açıp takipçi kasabilir miyim diye can sıkıntısından her önüme geleni ekledim, gerçekten çok merak etmiştim takip edeni gerçekten takip ediyorlar mı diye
bir sürü kızdan mesaj almıştım fake hesap açma, bu sen olamazsın diye dsddkdvkdkkkf
Kanka hangi ünlünün fotosunu kullandın dsdfgjh

Geri