Size ulaşılmaz gelen birisine ulaştığınız zaman bütün sihir kaçar mı?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Bazen öyledir yaa hani dersinizki Allahı;m benimle olsa başka bişey istemem ve birgün istediğiniz gerçekleşir..
Ama artık sizde o eski istek ve heyecan kalmamıştır..
Bunun sebebi ihtiras mı? yada zoru sevmek mi?

lisede bir kizi seviyordum kiz kanserden öldü ulan, nasil ulasilmaz geliyordu, ulassam simdi siradan olacakti. Sevdigimi soyleyemezdim cunku ben ümmetciyim, yapamazdım.

sanırım sihri kaçıyor ya.
ulaşılmaz gelen birine ulaşıyorsun hiç ummadığın şeylerle karsılasıosun diosun ulen ben bu kızınmı peşinden kosmusum bune len böyle diyosun bazen .s sad

ulaşılmaz gelen birine ulaşıyorsun hiç ummadığın şeylerle karsılasıosun diosun ulen ben bu kızınmı peşinden kosmusum bune len böyle diyosun bazen .s sad
kezban mi cikiyor yani
sen bir kizim pesinde kossmazsin gunun 18 saati forumdasin aaxfsvsvvsga

Kezban değilde yani okadarda kusursuz biri çıkmıyor bea fotolarla alakası olmayan kişiler çıkıyor genelde 'SAD' kardeşim
ne 18 saati yaw? 24 saat de şuna varmı tarihte benim gibi başka böyle online olan yoktur xs

Kezban değilde yani okadarda kusursuz biri çıkmıyor bea fotolarla alakası olmayan kişiler çıkıyor genelde 'SAD' kardeşim
ne 18 saati yaw? 24 saat de şuna varmı tarihte benim gibi başka böyle online olan yoktur xs
olum su alinti butonunu kullan surekli takip etmek zorunda kaliyorum.

uzaktan zengin simarik bir tipe benziyorsun kizlarin sana kosmasi lazim ama forumdan cikip 2 ortam yapmiyorsun

Veranin bir lafı var " kimseyi yalan söylediğini anlayacak kadar tanımak istemiyorum"
bazı insanları tanıdıkça aslında tanışmadan saygı ve sevgi çerçevesinde bir iletisimimiz olsun diyorum.
sihir mıdır bilemem ancak bazı şeyler değişiyor ulaşınca

Kesinlikle ..o perdeyi her insanla indirmeyin sonrası balkabağı olabilio.
O ufak ufak sihirler sacan kişi ne oldu demek üzer .

olum su alinti butonunu kullan surekli takip etmek zorunda kaliyorum.

uzaktan zengin simarik bir tipe benziyorsun kizlarin sana kosmasi lazim ama forumdan cikip 2 ortam yapmiyorsun
yok be bro biz her işi aynı anda yapabilecek kapasiteye sahibiz hem foruma girer aynı anda instagrama girer ordan twittere ordan telefonu kapatıp karşımızdakiyle sohbet ederiz arada yine bakarız yani kolay işler bunlar
ortamın kr4Lı bızde rahat ol xD

İstanbul da ulaşım zor bu devir de mesela. Metrobüse biniceksin resmen "insansız hava aracından çok havasız insan aracı" trafik mağlum zaten. Akşam 6 da buluşalım dersen yandın , istediğin saatte ulaşamıyorsun. Ulaştıktan sonra da saat 8 oluyor o saatten sonra dönmek konusunda da bişiler düşünmen lazım. Zor abi ulaşım hele ki istanbulda...
Ulaştıktan sonra tadın tuzun kalmayınca sihiri kaçıyor.
-Nerdeydin
-Çok geç geldin
-Bu saatte mi anlaştık!
Tatavalarını duyuncada sihir kaçıyor....
Hoş şeyler değil bunlar evet

Sanalda değil de gerçek hayatta tanırsan böyle sorunlar yaşamazsın kekecan.:)

@Lefty gerçek hayatta zaten şok geçiriyoruz sanal da sanıyoruz angelina jolie reale bi gelioz kibariye .s

@Lefty gerçek hayatta zaten şok geçiriyoruz sanal da sanıyoruz angelina jolie reale bi gelioz kibariye .s
İnsanları görüntüsü ile ele almadığım için senin baktığın açıdan düşünemiyorum ama sanalda risk hep vardır oysaki gerçek hayatta karşındaki insanın görüntüsü belli ve geriye de zamanla tanımak kalıyor.

Haklısın Canım ablam, sanal dada aslında gördüklerimiz oluyor ama real'e gelince bi şoka uğruyorsun ister istemez diyorsun bu kız çok güzeldi fotosunu gördüm ee bune ? diyorsun bazen benlik bir durum yok karşı cinsin ben çok güzelim havalarından kaynaklanıyor olabilir belkide sonradan şok geçirmelerimiz.

zaten fotolara filan güvenmiyorum görüntülü arama veya realde görmek şart. @Lefty

ayrıca pek yüz güzelliğine önem vermiyorum, orta derecede güzel olabilir tabikide
asla 1.terciğim olmadı yüz güzelligi

mesela coolumsunun hastası tedaviye geldiginde 19 mucizesine inandigini ogrense abooooo

Sihir nedir yaaa :D yani uzaktan hoş gelebilir tanıyınca hayal kırıklığı olabiliyor en ufak bir şey soğutuyor :D itici geliyor

Geri