Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karşı tarafın inandırıcılığını arttırarak duymayı tercih ediyorum hatta.Yalanı söylerken ki kendine inanışlarını izlemek mükellef bir görüntü oluşturuyor çünkü...
Üf banane... Boşluğuma gelirse inanıyorum bazen de fazla uyanık olup hemen anlıyorum...
Ama öyle ya da böyle zamanla her yalan ortaya çıkar. Bir şekilde hep önüme düşer o yalanı yakalama anı,anlamadığım zamanlar bile.
yalanları da anlamıyorum imaları da anlamıyorum gizli saklı işleri de keşfedemiyorum
mesela düşün ki o bunu okuyacak konusunda yazılan hiçbir şeyi anlamıyorum
kim kime diyo neden diyo daha önce ne oldu falan
kafam basmaz böyle şeylere
ben düz insanım
bana bir şeylerin dümdüz söylenmesi lazım
Yalan kadar ayan beyan bir hal yok.Yeter ki, dikkatinizi ona verin.Bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum.Hele güven konusunda hassas bir kişiliğiniz varsa bunu anlamamak için gerçekten aptal olmak gerekir.