Size SesLeniyorum ~

Konu sahibi son olarak 595 gün önce görüldü
Kardeş ben askerliğimi hakkaride yaptım :D ben üst resimdeki kategorideyim

Kardeş bende Askerligimi Oturdugum Şehirde Yaptım Her Hafta Evdeydim aksdjasd

Gelmiş bi de arkadaşlığı gözden geçiriyor sen önce patates ayıkla :p

jolly.jpg

bizim durumumuz budur yapmadık biz:D

Askere Git GeL HeLe Sen Yasin Ben Ucaktan Ucaga Atlamışlıgım Bile Vardir ashduasd
Ama O Karede güzel Güzel :D

NazLı Kalbimi Kiriyorsun Biz Sana Dedik Kalbimizin En Nazlı Yerinde Yerin Var Derinde Sen Bana Atma Ziya Diyosun :haha:

Bi Ryan gosling geçiyor bakışı gibi geldi bana :honk:

Sükût ben yanlarından gecerken onlar kendilerinden gecer bana bakıyor olabilirler :haha:

Romeo Ryan goslingimsi bişeysen tanışalım mı :p

Daha Cok Odunsu Bişeyim keroLayn Ayrıca Tanısma Konusunda Cok Beceriksiz oldugunu Duydum :D

Romeo ben tanışalım mı diyemiyorum ama yazabiliyorum yani konuşamıyorum ama en azından yazabiliyorum :D o yüzden şu an aklıma bi fikir geldi ben bi kağıda "tanışalım mı" yazayım uçak yapıp buna fırlatayım, umarım koordinatları tam ayarlayıp uçağı yerine ulaştırabilirim :D sence bu plan işe yarar mı :zuha:

Romeo ben tanışalım mı diyemiyorum ama yazabiliyorum yani konuşamıyorum ama en azından yazabiliyorum :D o yüzden şu an aklıma bi fikir geldi ben bi kağıda "tanışalım mı" yazayım uçak yapıp buna fırlatayım, umarım koordinatları tam ayarlayıp uçağı yerine ulaştırabilirim :D sence bu plan işe yarar mı :zuha:

Ziyan Etme Kendine Genç Yaşinda :D

bir kezo sözü der ki

ihtimali sevmiyorum
ya benimsin ya da benim o kadar

:haha:

git konuş evelemeden gevelemeden en hayırlısı olucak :p

Ziyan Etme Kendine Genç Yaşinda :D

bir kezo sözü der ki

ihtimali sevmiyorum
ya benimsin ya da benim o kadar

:haha:

git konuş evelemeden gevelemeden en hayırlısı olucak :p

Çok pis gaza geldim şu an :D şu an aynı ortamda olsaydık kesin gider konuşurdum da şansıma tüküreyim ben :D

Çok pis gaza geldim şu an :D şu an aynı ortamda olsaydık kesin gider konuşurdum da şansıma tüküreyim ben :D

ahahah subliminali ver gec kero gelirse senindir

kezo sözleri vol 2
bir kızın evde kalma nedeni ; şiddetli seçimsizliktir.

:p

Sen de kezolardan alıntı yapıp duruyorsun, şu an içinde bulunduğum durumun yaptığı kafa tatlılığından dolayı görmezden geliyorum ama daha sonra irdeliycem bu konuyu haberin olsun :p

Geri