Size iyi ki sevgilim yok dedirten şeyler nelerdir?

Konu sahibi son olarak 590 gün önce görüldü
Bu devirde güvenilecek insan sayısı o kadar azaldı ki çevremde bakıyorum evlenen insanlar birlikte olan insanların her dakika kavga içinde olduğunu görüyorum, Yargıya varmak genelde kolaydır. Oysa her şeyin bir nedeni var.

o kadar incir çekirdeğini doldurmayan şeylerden tartışma çıkarıyorlar ki. İyi ki sevgilim yok. Ben yalnız, tek başıma çok mutluyum. Allah bozmasın.

Param olmadığı için iyi ki sevgilim yok. Finansal köle bulursam neden olmasın, Mercedes'in arkasına "Sevgilim sağ olsun." bile yazarım.

Düşünsene her gün ama her gün birine günaydın, işe geldim, işten çıktım, yemek yiyorum, uyuyacağım ve vesaire yazmak zorundasın. Bsg

Tum zamanim kendime ait .Ve istedigim sekilde pay ediyorum ya da etmiyorum .Bundan daha lüx je olabilir ki ?

Anlaşamayacağım ve zırt pırt tartışacağım huysuz bir sevgilim olmadığı için şanslıyım herhalde.

Ama anlaşabileceğim ve çok seveceğim, hanımhanımcık bir kadın olmadığı için hayatımda bu seferde bir şeyler eksik gibi hep.

iyi ki sevgilim yok demiyorum ya
sevgilim olsaydı iyi olurdu
hatta evli olsaydım çok daha iyi olurdu

Düşünsene her gün ama her gün birine günaydın, işe geldim, işten çıktım, yemek yiyorum, uyuyacağım ve vesaire yazmak zorundasın. Bsg

Şu sıralar çalıştığım işletmedeki mutfak şefiyle tam olarak ilişkim bu şekilde.

Beni manitası yapmış meğer. Hayat zor ya...

Anlaşamayacağım ve zırt pırt tartışacağım huysuz bir sevgilim olmadığı için şanslıyım herhalde.

Ama anlaşabileceğim ve çok seveceğim, hanımhanımcık bir kadın olmadığı için hayatımda bu seferde bir şeyler eksik gibi hep.
Sanırım yaşadığın sorunu huzur batması olarak isimlendirebilirsin ;)

Bayanlar sarkık modellemesi gelene kadar "Benim afroditten neyim eksik?" der, orta yaşlarında "Kafama uyacak birini bulsam neden olmasın?"der, yaşlanıp kaporta deforme olmaya başladığında "biri olsun da tipi bile önemli değil" der. Dert etme dostum onlar sadece der. Sen açılımı yap son noktayı koy yani T noktasını. O zaman aradığını bulursun yani tamamlanır. DER-T.

Sevgiliyken her an yapışık ikiz gibi geçirilmediği sürece boğmayacaktır o ilişki. Kişilerin kendilerine özel alanlarının ve zamanlarının olmasına fırsat verilmeli.

Balıkçılar çok pahalandı. İçinden gelse bir okyanus sedefi takı alsan olmuş kaç para? Gülcü masaya geliyor abi diyor 200 lira yine sana aynı. Yahu Mast Mast, her şey para mı?
-Evet.
Diyor kuzenimle tanıştırayım, diyor annem seni çok sever. Kuzenin beni tanımasın, valide hanımın ellerinden öperim lakin beni sevmesin. Dargın ayrılmayalım, çünkü dargın ayrılırsak, dargın ayrılamayalım diye peşinden koşamam. Bir de artık kimse tren yolculuğu yapmıyor, ben seni hangi vasıtada arayacağım?

By.

sürekli neredesin diyip görüntülü aramaya çalışıp yalan söylüyor mu diye kontrol edilmek

Geri