Size ihanet eden arkadaşlarıınız oldumu..?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Size ihanet eden arkadaşlarıınız oldumu..?

Arkadaşlık olsun, dostluk olsun; bir sağlamlık, yıkılmazlık içerisinde ilerlemesinin garantisi yoktur hiçbir zaman. Gün gelir dersin ki; ben bu insanla nasıl arkadaş olmuşum, nasıl derdimi paylaşmışım. İhanet etmesine gerek yok, tek bir kelimesi bile bazen sevdiğimiz arkadaşlarımızın yeterli olabiliyor.

Bu dünyanın bir çıkar ilişkisi üzerine kurulu olduğunu unutmamak gerekiyor, menfaatler çakıştığı anda herkes rengini belli eder. Hele ki bu süregelen bir hal almış ise, derhal bütün irtibatları kesmek gerekiyor.

Oldu maalesef ancak neyse ki fazla bir zarar veremedi.

Ezel : Her ihanet sevgiyle başlar.
Özlü söz : İhanet içerden ise kapı kilit tutmaz.
Run : İhanetin bedeli nedir? Ahahaha

Ezel : Her ihanet sevgiyle başlar.
Özlü söz : İhanet içerden ise kapı kilit tutmaz.
Run : İhanetin bedeli nedir? Ahahaha
Özlü sözdeki gibi değilse, kapı kilitlenince ihanet de ihanetin açısı da geçer :)

Hemde ne çok artık arkadaş bile demiyoruz öyle insanlara

Özlü sözdeki gibi değilse, kapı kilitlenince ihanet de ihanetin açısı da geçer :)
Yaşamda olan hemen her şey sadece ikili ilişkiler üzerinden yorumlanıyor maalesef. Oysa ihanet etmenin o kadar çok çeşidi var ki. Herkes ihanet eder, belki bilerek belki de farkında olmadan. Çünkü ihanet kelimesi geniş bir pencere, nereden baktığımız ile ilgili. Ama her zaman herkes ihanet eder, kendisi etmez insanın... Hep kusurları başkalarında ararız, ben asla birine ihanet etmedim demem. Aslında en çok da kendime ettim.

Yüzüme gülüp, arkamdan iş çeviren mi demek istiyorsunuz? Evet, ama huyu böyle, ne yapsın. Huyunu bildiğineze karşı önleminizi alırsınız. Huyunu çözemediğiniz kişi sizi çok ağır vurabilir.

Bence bu soruya en iyi cevabı bay Recep verir. Hangi arkadaşları ona ihanet etmediki. Kendi söylediğine göre en büyük ihaneti eski arkadaşı Fetö iti yaptı. Ama daha çok vardır.

Yıllar önce evi paylaştığım bir arkadaş, maalesef beni hayli zor duruma sokmuştu.Sadece ben değil,koca bir şehir onun gazabına uğradı :) Ben yine iyi kurtuldum.Şimdi onu andıran herkesten uzak duruyorum.

Fikir ayriligi ihanet degildir, anlasamamak kavga etmek ihanet degildir.

Kansizlik yapan oldu maalesef, beraber is yaptigimiz kardes dost dediklerimizden oldu hemde. 3/5 kurus icin kendi karakterinden odun veriyorsa bir insan, ben kendi adima tecrubedir derim.

Yoksa herkes insan hata yapar yanlis yapar, ama kansizlik bambaska bir durum.

Bin bıçak var sırtımda biniyle de adaş her biri düşman ona :D

Derinden etkikeyen bir şey yaşamadım, ihanetli falanlı.

Ya da bilmiyorum.

Ben en büyük kötülükleri arkadas dediklerimden gördüm. Ondan dir bu kadar sert olmam

Kimseye bana ihanet etmesini saglayacak kadar güvenmiyorum.

Herkesle samimi arkadaş ve dost olmam seçerim genelde en yakınlarımdanda öyle bir darbe yemedim

Biz kafayı niye kırdık sanıyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: W
Oldu tabi, ama zamanla hepsini affettim oyle de bir salaklik soz konusu….

Geri