Size hiç laf atan oldu mu? ya da siz hiç laf attınız mı?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Size hiç laf atan oldu mu? ya da siz hiç laf attınız mı?

Bugün kızın birine (çocuk sayılırdik) "ne kadar şekersin, şekerci mi baban senin" dedim. (Evet vizyonsuz ve çomardım). "Hayır yavrum nalbant. Senin gibi beygirlere nal çakıyor. Caktiralim mı?" dedi. Bi daha kimseye bulasmadım.

asansörde iki kız tarafından sıkıştırıldım.

çk krktm bni sler dye çk krktm :(

üniversitedeyken başka bölümden iki kız; sınıf arkadaşımın saçı uzun diye, ismini farklı söylemişlerdi. yani Eren olan isme Ceren demek gibi )))

Laf ne ki elle taciz bile edildim ..

kendi arkamdan konuşmak gibi olmasın ama ultrasonik bi yahuşuhluluğa sahip olduğum için
yolda çok tacize uğruyom, gızlara da hak veriyom tabii hayallerinde ki erkek olmak zor agaa
ldkdkdkdkd

liseye giderken iki kız iki kolumdan tutup beni bi parka götürdüler. Sana şu oğlanı ayarlıycaz dediler skfkdjjfke bi 15 dk falan esir tutmuşlardı beni :D güzelim , şekerim , bebeeeğm diyolardı. Nasıl kurtulduğumu kişisel sayfamda anlatmaya karar verdim ksjfksjf
Şehrin en iğrenç mahallesinden geçmek zorundaydım okula gidebilmek için :/

dün bi adidas haşortmanlı keko girlden laf yedim hemen yüzümü çevirdim, çok çabuk 20 kişi oluyolar çünkü

Yavrum baban nereli?

Biyiklarima atiyolar, yolda yuruyemez olduk ya peceyle geziyoruz artik, dunya cok pislik bir yer:aeg:

Kulaklık herşeye çözüm, duymuyorsun.. Oh mis..

Bu laf atma vs işleri nesneyle değil özneyle ilgilidir.. kişi rahatsız ise laf atar.. değil laf atmak eve kadar takip eden de oldu..

geçen gün bankada 9 - 10 yaşlarında bir oğlan öpücük yolladı, ben de karşılık verdim.: )))

Çirkinlik buyuk nımet valla , kimse hoslanıp da laf atmıyor.Kafam çok rahat

Vay be insanlara laf da atıyorlamış demek , yollarda :/

Böyle şeylerin varlığından bile haberim yok :/

Geri