Soru C Size hiç çok değişmişsin dediler mi?

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü

Size hiç çok değişmişsin dediler mi?​

Her sene bir yerim değiştiğinden evet... bu sene en en en prime dönemi ilan ediyorum insss.. taniyamadim seni diyenlere, uf ben de seni taniyamadim pardon bb diyeceğim.....

Zihinsel olarak mi bedensel olarak mi gerci her ikisini de aldigim oldu.
Zihinsel acidan yaklasirsak:
Elestiriyi yapan kisiye göre büyük bi övgüdür bu arkadaslar.Hatta narsist degilseniz, cogu zaman övgüdür.
Kat ettiğiniz yol icin sevinin.

freud der ki ; insanlar sizi eskisi gibi kullanamadıklarında, değiştiğinizi söylerler.

Ay evet hem diyorlar hem de sürekli benimle olmak isteyen arkadaşlarim var dedim çekilin bu kafaya ulaşmak için çok şeyler yaşadım dedim.
Anladılar mi ? yoo

dediler, diyenler genelde yamalananlardı benden. zaten onlar söyler başka kim diyecek...
işine gelmeyen işine geldiği gibi eleştirebiliyor, bu da göz önüne seriyor zaten

Demezler mi? Artık istedikleri gibi bi insan değilim malum.

Yoo, bilakis, "Belki değişmişsindir diye ümit etmiştim ama, hiç değişmemişsin." derler,

bir de böyle derler, "Devam et böyle sennnnn :)))))) , değişmezsin."

Alla alla, nem var ya gül gibi oğlanım halbümse, ne istiyorlar ben anlamıyorum ki, ben duş başlığı mıyım değişeyim? Ay bunlarla mı uğraşacağım ya, yürrüüü.

Desinler, daha da desinler isterim. Zira eski benle alakam kalsın istemem.

E bi zahmet onca yol arsinladik, degiselim...

• Beğen
Tepkiler: RK
Değiştirenler sağ olsun…

Kimine göre menfaatim olduğu için değişti dediler, kimine göre zorunuza mı gitti değiştiği için dediler, kimine göre salak oldum, kimine göre kaybettiğim için samimi yaklaşan kişiler gerçek yüzlerini gösterip beni kendilerince değiştirmeye çalıştı farklı kutuplar oluşturdu toplum içinde.. zamanla kaybeden onlar oldu benden özür diledi..hak yiyen eden buluyo bi şekilde cezasını.. Allah var gam yok.

Bazıları da değişmişsin diyemiyor da seni yanlış tanımışım diyor. Değişmeyi yanlış bir şey olarak görüyorlar.

Geri