Size güvenilmediğinde ne yaparsınız?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
mantikken ugrasirsiniz size güvensin diye ugrasirsiniz sevdiginiz biri diye degil mi? Ama ya o kisi ne duyduguna inaniyorsa sizin ne dediginize güvenilmiyorsa ne yaparsiniz bu durumda ?

Özgür birakirsin belki de ^^istedigine güvensin der insan..
Güvenmeyene ihtiyacim yok der ..

O kısının geçmişi onemli .. Neler yaşadıgı da onemlidir. Seviyorsan git bence geçmişini on numara coz o bilmesin etmesin. Allah yardımcın olsun !

Güveni ölüme benzetiyorum nasıl ölü diriltilemşyorsa güvende diriltilemez bemce ama siz bi kalp masajı yapın yinede

ne o duyduğuna güvenilmiyorsa ne bu gördüğüne bilemiyorsa ne şu yediğine dikkat yapmıyorsa.

Guvensin diye kim ugrasabilir? Ugrasmam, istemem. Zaten boylece ne benden beklentileri olur, ne benim ondan. Baskalarindan duyduklarini da surekli bana anlatip, hesap soracaksa, hic konusmam daha. Sogurum ondan.

Hiçbir şey yapmam, güvenmiyorsa güvenmez. Ben de pek kimseye güvenmiyorum mesela ne yapalım:)

engellerim yazmış biri. ddddd

kafa sanaldan öteye çalışmıyor anlaşılan.aşjdflşajfja

Guven asilarim. Doldururum siringara saplarim.

Ben akışına bırakırım şahsen.
Bana inanmıyorsa bu onun seçimidir, yaşayıp görsün.
Bir de bana güvenmediğini hissettiğim insanlara ben de güvenmem.

Hangi konuda guvenmek ? Belki her konuda guvenilir degilimdir. Bazen ben de pek guvenmem mesela kendime :T:

Ben yapayım bea sadece üzülürüm

"Güvenmek" eylemini hayatına dahil etmiş,beni tanıyan insanlar samimi olmasam bile bana güvenir.
Gerçekten objektif söylüyorum, eğer benimle kişisel bir problemleri yoksa; beni tanıyan, hayatımda olan çoğu insan bana güvenir.
Nefret ettiğim bir insana bile "O kötü biri" cümlesini kurarken zilyon ton süzgeçten ve emin adımlardan geçtiğimi çok iyi bilirler çünkü.
Ha güvenmeyen biri varsa da saygı duyarım çünkü ben hayatımda kimseye güvenmeyen bir insanım.
Yıllardır hayatımda olan insanlara bile sunmadığım bir eylemi başkalarının bana sunmasını beklemiyorum bu sebeple.
Ben kendimi biliyorum,Allah'ta beni biliyor.
Yeterli.

Geri