Size gösterilen Selo vs gerçek Selo

Konu sahibi son olarak 926 gün önce görüldü
Peşin not :
Bu başlık altında Ama Akp şeklinde zırvalamak için gelecekler, başlarını öne eğip gitsinler.
Burada Akp ile ilgili bir konu yok. Konumuz Hdp , Pkk ve muhteşem Selo.

İkinci peşin not :
Yazacaklarım "milliyetçilik" ile alakalı olmayıp, ülkemin bölünmez bütünlüğüne bağlılığımdan dolayıdır. Ayrıca, Hdp'yi eleştirmek , Pkk'dan nefret etmek milliyetçilikle alakalı değildir. Zaten alaka bulanın da algısında problem vardır.

Üçüncü peşin not : Her Pkk konusunda gelip Akp , milliyetçilik vs şeklinde konuyu alakasız yerlere çekenlere ve tartışma çıkaranlara bu kadar not yazmayı ben de istemezdim ama adamların algıları aşılamıyor, geçit yok. Tane tane notlar yazarak belki anlatabilirim diye düşündüm..

Kürt Hareketinin "tek kullanımlık" liderlerinden Selo 'nun , Türk halkına ; şirin, sevimli ve barış yanlısı olarak pazarlanmasının amacı Kürtlerin Kürdistan hayalinden geçmektedir.

Selo 'nun ve doğal olarak Hdp'nin nihai amacı "Kürdistan" dır. Kürdistan'nın henüz neresi olduğunu bilmiyoruz. Ama bildiğimiz kesin bir şey varsa Türkiye'nin bütünlüğüne göz dikildiğidir.
Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım, Türkiye'nin topraklarına göz diken Kürt halkı değil, Kürt Hareketidir. Pkk , Hdp , Dtp , irili ufaklı diğer partiler ve irili ufaklı diğer terör örgütleri bu hareketin parçalarından biridir.

Aşağıda iki farklı Selo var. İki farklı Selo'nun amaçları da farklıdır.

Size gösterilen Selo :
[YOUTUBE]watch?v=XZqxKV_Mq7Y[/YOUTUBE]

Gerçek Selo :
[YOUTUBE]watch?v=QuTbvcWp5-A[/YOUTUBE]

Gerçek Selo 2 :
[YOUTUBE]watch?v=ah7DCJe_EgI[/YOUTUBE]

Ne güzel haber.

Birinde HDP eş genel başkanı, birinde BDP eş genel başkanı.

Bize bu olumlu değişimi gösterdiğin için teşekkür ederim.

AKP li olmayıpta tarafsız bir gözle bakarak hemen hemen her haberde terörden çok AKP nin konuşulduğunu farkettiğin için teşekkürler Hayta
Yukarıdaki bahsettiğin kişiye gelince bir tek insan hayatına mal olup tek keşinin bile ölümünden sorumlu olan kim varsa (AKP hükümeti de dahildir içine ) Allahından bulsunlar ve bulacaklardır.
Diğer tarafta hayat buradaki gibi güllük gülüstanlık olmayacaktır bazılarına.

Yöneticilik, ateşten gömlektir. Vebal işidir... Yaptıkları işin sonuçları birçok insanın hayatını, gelirini, kaderini, sağlığını, geleceğini etkileyeceği için sorumlulukları oldukça ağır ve yüksektir.

Hadis:
"İnsanları idare etmeyi üzerine alan bir kimse, kendini ve ailesini düşündüğü gibi yönettiği kimseleri düşünmedikçe kıyamet gününde cennetin kokusunu bile alamaz."

Kamu yöneticilerinin görevi sadece partilileri memnun etmek, film yıldızı gibi medya önünde sırıtmak değildir.

Hepsi aynı halt,şu anda,geçmişten bugüne,onurlu ve sabit bir fikri olan,tek bir siyaset adamı yok.
Bu adamlar,Cumhuriyet'i kabullenemedi,biri şeriat,diğeri Kürdistan peşinde.
Ki,bahsettiği ''Kürt halkı'' nın,belki %60'ı bunlara ve o çok sevdikleri lidere(!),düşman.
Ne utanç verici,halkına(!) karşı bile,bu durumda olmak.

Zaten herşey bu Selo'nun başının altından çıkıyor. Kesin onu bunu vurun emrinide Selo vermiştir. Ah Selo partide sen hariç 80 kişi daha var ama neden sadece sen konuşuluyorsun, utanmuyor musun o kadar insanın önüne geçmeye hı?

Eğer samimiyet kavramı içimizde tavan yapmış ise, bu olayın hepsi tüm siyasi adamları için geçerlidir. Hepsinin emperyalizmin kopekleri olduğu bellidir. Hizmet ettikleri yapı bellidir. Eğer bu ulkenin barışa ihtiyacı varsa, bu barışı emperyalizm değil halklar sağlamalıdır. ama orta da bir kavga da yoktur... Hepsi de bir gün cezalandırılacaktır...

başlık ve içeriğe katıldığım ve peşin notları tekrar hatırlanmasını istediğim bir konu. bu zaten bilinen bir olay. ancak benim değinmek istediğim bir iki nokta var. birincisi hdpye oy veren kesim bunu bile bile sırf diğer aktörlere karşı engel olsun niyetinde oy verdi. ki bu konuda kendi üzerlerine düşen vebali her türlü üstlenmeye hazır olmalılar diye düşünüyorum. diğer nokta ise ben ülke bölünmez bütünlüğünü savunmakla birlikte halkı gerçekten temsil edecek insanlarla görüşülüp ona göre bir karar alınmasından yanayım. açık fikrim şu yani: kürt halkı gerçekten büyük bir kitle devlet olabilecek büyüklükte. bu halkın ortak seçimi ile temsil edilen bir grup( bu hiçbir zaman hdp, bdp ve türevleri olamaz. olar kürt temsilcileri değillerdir) temsil eder ve der ki derdimiz şu ve taleplerimiz bu. bu konuda zaten halk diyor ki ayrı devlete gerek yok. zaten böyle memnunuz.
o halde bu temsil ettiğini söyleyen temsilden uzak varlık müsbetteleri hiçbir zaman insanları inandıramayacaklar. onlar da zaten mevcut durumdan dolayı böyle bir oy aldıklarını ve bir sonraki seçim zamanı buna gerek olmayınca da anında eski durumlarına geri düşecekler.

başlık ve içeriğe katıldığım ve peşin notları tekrar hatırlanmasını istediğim bir konu. bu zaten bilinen bir olay. ancak benim değinmek istediğim bir iki nokta var. birincisi hdpye oy veren kesim bunu bile bile sırf diğer aktörlere karşı engel olsun niyetinde oy verdi. ki bu konuda kendi üzerlerine düşen vebali her türlü üstlenmeye hazır olmalılar diye düşünüyorum. diğer nokta ise ben ülke bölünmez bütünlüğünü savunmakla birlikte halkı gerçekten temsil edecek insanlarla görüşülüp ona göre bir karar alınmasından yanayım. açık fikrim şu yani: kürt halkı gerçekten büyük bir kitle devlet olabilecek büyüklükte. bu halkın ortak seçimi ile temsil edilen bir grup( bu hiçbir zaman hdp, bdp ve türevleri olamaz. olar kürt temsilcileri değillerdir) temsil eder ve der ki derdimiz şu ve taleplerimiz bu. bu konuda zaten halk diyor ki ayrı devlete gerek yok. zaten böyle memnunuz.
o halde bu temsil ettiğini söyleyen temsilden uzak varlık müsbetteleri hiçbir zaman insanları inandıramayacaklar. onlar da zaten mevcut durumdan dolayı böyle bir oy aldıklarını ve bir sonraki seçim zamanı buna gerek olmayınca da anında eski durumlarına geri düşecekler.

Goruslerinden bazilarina katilabilirim.
Ulkemizde yaklasik 17 milyon Kurt kokenli vatandas yasamaktadir. 17 Milyon nufusu olan kitlenin sadece 5 milyonu HDP secmenidir.
5 milyon secmenin de en az yarisi Turkiye'de yasamaktan memnundur.
Geri kalan kitle ise Kurdistan hayalleri ile yasamakta, Baskan Apo naralari ile orgazm olmaktadir.
Zaten ulkeyi bolmek isteyen de Kurt vatandaslardan ziyade Kurt Hareketidir.
Hdp'si Pkk'si Dtp'si vs vs.

Son zamanlarda Hdp politikalarini "Kurt Milliyetciliginden" uzaga tasiyarak, baris , kardeslik, cicek , bocek uzerine kurdu ve bu sahte rol ile de Akp'nin nefretini kazanmis Turklerden oy almaya basardi.

Simdi, Dtp catisi altindayken soylemlerde yumusama oldu diye Hdp'nin ve Selo'nun nihai amacindan ciktigini zanneden Turklerin artik silkelenip kendilerine gelmeleri gerekmektedir.

Zira bu adamlar yillardir Ulus Devlet hayaliyle yasiyorlar, bunun icin calisiyorlar.

Selo'nun dilinden bu aralar Kurdistan kelimesini duymamamizin nedenlerinden biri de emekleme evresindeki Kurt Hareketinin uyusuk Turklerin de katkisiyla ayaga kalkmasini saglamaktan baska bir sey degildir.

Yani Dtp degisip de Hdp olmadi veya Dtp'liler Hdp'li olarak degismedi. Degisen sey Kurt Millyetciligini goz gore gore yaptiklarinda ise yaramadigin farkinda olmalari.

Geri