Size göre hangi parti iktidara gelmeli ve neden ?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre demirtaş olsun en azından milleti kandırmıyor neyse o siyasi kimliği önemli hangi ırktan olduğu değil!

ıktıdar olmasın dedıgım partı bellı benım.

Şuan ki hiçbir parti bana göre iktidara gelmemeli çünkü partiler ayrımın ta kendisiler hepsi tek bir şeyi savunuyor ne yazık ki türkiye kültür çeşitliliği olan bir ülke o yüzden hangi parti yönetime gelirse gelsin mutlaka bir sıkıntı çıkacaktır

Ellerim sarardı dedi ellerime baktım, ayaklarım sarardı ve

Doktor istedim göndermediler.

Sonucun hakkımda iki doktor karaciğer küçülmesi var dedi ve acil sevk verdi o iki doktoru sürgün ettiler...

Dün Tuncay Özkan dedi bunları ve bu sadece taze bir örnek.

Ben adalet istiyorum, demokrasi istiyorum insan gibi düşünmek yaşamak istiyorum. Artık yeter

Kafam rahat şekilde Haydar Baş'a verip geçeceğim.

Gönül ister'ki yep yeni bir parti iktidar olsun din elden gidiyor,cumhuriyeti bitiriyorlar,vatanı bölüyorlar gibi yıllarca ağızlar'da sakız olmuş cümleleri söylemeyen ülkeye eşitliği getiren bir parti olsun milli servetimiz diyanete,milli savunma bakanlığına gitmesin bilime,teknolojiye,eğitime gitsin ülke refaha ersin lakin böyle şeyler bu topraklar'da olmaz haklısınız Ama yinede zorda olsa bu şeyleri yapabileceğini düşündüğüm tek parti var o da tkp bence ovacıkta yaptıklarını büyük bir hayranlıkla takip ediyorum eğer'ki kısıtlı imkanlarla bunları yapabiliyorlarsa imkanlarının sınırsız olduğun'da kim bilir neler yaparlar

Her sene gibi bu sene de Türkiye Komünist Partisine vereceğim. Ona verin la bi kerede komünizm olsun bi de onu deneyelim. Belki güzel olur herşey.
Düşünün bi sınıf ayrımı yok, lan çok güzel değil mi?

CHP ve TKP'nin iktidara gelmesini isterdim. Özellikle TKP'nin. İnsan olayını önemsiyorlar ve etik kavramları daha güçlü bence. İllaki ülke için bir şeyler yapacaklardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri