Size Göre Aşk Hangi Elementtir Ve Neden ?

Konu sahibi son olarak 2603 gün önce görüldü

Size Göre Aşk Hangi Elementtir Ve Neden?

• Aşk Havadır.

Kullanılan: 1 6.3%
  • Aşk Topraktır.

Kullanılan: 2 12.5%
  • Aşk Ateştir.

Kullanılan: 9 56.3%
  • Aşk sudur.

Kullanılan: 4 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
aşk 62. element olan samarium'dur çünkü breaking bad 62 bölüm sürmüştür ve bu element akciğer tedavisinde kullanılıyormuş. şu inceliğe bakar mısınız? :/ zaten aşkımızdan ciğer falan da kalmadı. :D

Böyle aşkın elementini.

Askerde lahmacun olsaydı derdim ama yoktu o yüzden bulgurla idare edin hem ne demiş atalarımız ;
Ata bakma depik atar , depik varsa ben yokum demişler bunu niye demişler onuda anlamış değilim.

Bize de askerde kara şimşek (mercimek) veriyorlardı, tabii ki şaplı.

Bize de askerde kara şimşek (mercimek) veriyorlardı, tabii ki şaplı.

Şaplı olduğunu belirttiğin iyi olmuş , bilmeyenler için söylüyorum şap kenyanın bir ilçesidir.
Kara şimşek ' kara mercimek' haliyle karadır kenyalılarda kara olduğu için napalım nedelim demişler bunu kenyalılar demiş gel zaman git zaman kara simsek , kara mercimek , kara , kar derken şap ismini uygun görmüşler.
Tşk.

Şaplı olduğunu belirttiğin iyi olmuş , bilmeyenler için söylüyorum şap kenyanın bir ilçesidir.
Kara şimşek ' kara mercimek' haliyle karadır kenyalılarda kara olduğu için napalım nedelim demişler bunu kenyalılar demiş gel zaman git zaman kara simsek , kara mercimek , kara , kar derken şap ismini uygun görmüşler.
Tşk.

Mükemmel cevap. :D

Geri