Size geç cevap veren insanlara kırılır mısınız?

• Kullanıcı R5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Size geç cevap veren insanlara kırılır mısınız?

kimin cevap vermediğine bağlı..

• Kahkaha
Tepkiler: RK
kırılmam, işi olabilir. fakat huyu böyleyse kendime saygımdan çokta iletişim kurmam. ayrıca geç cevap görecelidir. herkes anında cevap vermek zorunda değil.

kırılmam, işi olabilir. fakat huyu böyleyse kendime saygımdan çokta iletişim kurmam. ayrıca geç cevap görecelidir. herkes anında cevap vermek zorunda değil.
o sırada benim sana cevap verme seklim;

Komik GIF by ATLAS

• Kalp Gözler
Tepkiler: RK
bilerek yaptığını anlarsam umursamam çok...

Önemli bir konu ise zaten süreyi uzatmaması gerekir ancak onun dışında herkesin kendine göre işi olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: ne
Ben bilirim ben farkında olurum gerçekten işi mi var yoksa taktik mi uyguluyor ? Ona göre davranırım ve sonra bir sürü mesaj birikir şöyle..

- neden yazmiyorsun ? Ne oldu ?
🤷

Ben genelde geç cevap veririm. Bu saygısızlık değil, saygımdan. Sana cevap verdiğimde gerçekten odağım sensin.

Öyle başka bir işin arasında yalandan iki üç kelime yazacağıma müsait olduğumda tam odak dönerim sana.

Kırılmam da verdiği değerin samimiyetini sorgularım bazılarında.

Vereceği cevabı düşünüyordur. Kolay sorular sorun siz de.

Hayır

Ergenlik dönemlerimde trip bile atardım
Şimdi gülüyorum skfjs
Artık büyüdük ve olgunlaştık 😀

Bunlar hep siz hanimlarin yüzünden oluyor kusura bakmayın. Sizde inanilmaz bir mesajlasma aski var kardesim. Forumda yaz, sosyal medyada yaz, yorumlu bütün mecralarda yazabildigin kadar yaz ve yorum yap ama telefonda yazma ya. Ara konus yani. Mesajlasmak ile mesajla günü gecirmek farklı seyler. Karşı tarafa bir mesaj verirsin olur biter. Ama siz tüm hayat hikayenizi orada geciriyorsunuz. Geç cevap vermiş de kimisi kırılmış da kimisi olgun davranıp anlayış göstermiş de. Zerre enerji kaybına değecek işler değil.

Küserim.
Cevap verme süresine göre küskünlük süremi ayarlarim.
Herkese eşit küsmem. Çünkü adaletli ve olgun biri olmak bunu gerektirir .p

Geri