kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Şöyle bir düşünün bakalım bu kadar Cefa, Acaba nasıl bir güzelliğe işaret? Benim düşüncelerime göre; hani çok önceden bir konu söylemiştim ben orada tam olarak güçlenmeden herkese rest çekmek intihar olur minvalinde bir söz söylemiştim. Hazır mısınız artık son dönemeçlerdeyiz dikkatinize! Belki bir iki sene içinde bu yersiz, sadece laf söylemek için yaptığınız bir sürü Laf kalabalığı size o kadar komik gelecek ki, şu an bana olduğu gibi. Sebebi de ne biliyor musunuz? Siz milletimizden Emin değilsiniz.. Oysa ben o kadar çok güveniyorum ki bu millete milletin başa getirdiği devlete, her kim olursa olsun! Demiştim dememek için ben sadece bir not düşeyim: Gerçekten çok güzel gelişmeler ardı arkasına yaşanacak, Hiç merak etmeyin. Bazıları benim kafama ulaşmak için ne kullandığımı soruyor; rastgele kitaplar okuyorum, sadece okumak. Biraz da tarih ağırlıklı olmak üzere, size tüm gerçeği açık seçik gösterecektir. Hani algıda seçicilik derler ya ben de olmasını istediklerimi bildiğim için Bunların ne gibi katkıları olabilir ki böyle oluyor diye düşünüyorum okurken. Çünkü istediklerimin olmasını hayal ediyorum ve olacaklar, kendim için değil milletim için. Hani demiştim ya düşünce artı başlangıç felsefesi. Yani her şey düşüncede başladı. Önce düşünür daha sonra, Sadece nasıl adım adım her şeyin yerine gelmesini izleriz ya işte o felsefe. Çünkü insan istediklerini hayatına çeken bir varlık. Felsefe dediğime bakmayın siz benim, öyle felsefist bir yapımda yok. Biraz cahil, rastgele bir adamım, sadece olmasını istediğimi düşünüyorum. Ve ben Türk'üm devletimi ve milletimi çok seviyorum. Allah için seviyorum.