Burnumu takip ederim, yaş aldıkça burnumda bir değişiklik, işte kalınlaşma, uzunlaşma, dikleşme veya inişleşme var mı diye ölçerim. İşte büyüyorsa yaşlanıyorum, derim ki büyümüşüm. Şimdi benim burnum suratıma ideal, idare ediyoruz işte Allah yaratmış, tıngır mıngır gidiyoruz, fakat yer çekimine yenik düşmeye başlarsa, yüzüm orantısız olur.
O yüzden piyasada birçok krem var, şöyle yapıcı böyle yapıcı, durdurucu krem yok. Ne isterseniz onu durdurma özelliği olacak. Mesela eşiniz var, durmuyor, yahu diyorsunuz git başımdan delirdin mi ne? Yok durmuyor, durdurucu krem sürüyorsunuz muhtelif yerine, hop duruyor, çünkü durdurucu krem.
Sonra gri pijamayla ay hiç hâlim yok diye uyumaya devam.
Durdurucu Mastor Kremleri.
Bir de laf lafı açıyor hazır yeri gelmişken, çabuklaştırıcı krem eksiği de var sektörde. Mesela eşiniz var, tıpkı babam gibi ağır bir adam, annem gibi yakınıyorsunuz, annem şey der, "Of bu babanın ağırlığı beni öldürüyor oğlum, bir şey yapcak 40 saatte yapıyor." babam da sevmez acele işi, sakinlikten yanadır, annem tez canlıdır. Neyse, işte yine muhtelif yere sürüyorsunuz kocanıza, aman Allah'ım adam çabuklaştı, hızlı yürüyor hızlı hareket ediyor, hızını x2 hız yaptık adeta, çünkü çabuklaştırıcı krem sürdük, olayı çabuklaştırmak zaten.
Durdurucu ve Çabuklaştırıcı Mastor Kremleri.