Size Bir Sorum var.

Konu sahibi son olarak 1850 gün önce görüldü
Yaşım 18 idi Eski semtim Gürsel mahalle'sinde oturuyorduk.

Ve Evimde o Bicim Ses sitemi vardı : 2 Tane 4 Bobinli tüp bass 4 Tane 2 Binlik Piooner Bass Anfi'si 8 Tane mit 4 Tane komprassör 2 Tane mit anfisi. Nerden baksanız Fiyatı ise 10 Bin değerindeydi.

Her zaman normal sesle dinleye biliyordum fazla acamıyordum çünkü evdeki camlar kırılıyordu ve mahalleli sürekli evimizin kapısını çalardı şikayetci olurdular.

Birgün Evime polis Geldi ve bu sistemime el koydular. Ben Dün gece Beşiktaşa Gittim Ordan Eski mahalleme uğradım ve Eski bir abimiz ben şikayet ettim hakkını helal et dedi, Tabikide Ettim.. Siz olsanız ne yapardınız?

10 bin lira senn için ne kadar değerliyse ve karşı tarafın durumu nasılsa, tavrın o yönde olsun

Güle güle kullan . (Kafanı) adfjajfjakf

Kafamı kullansaydım Taş niyetine kafana düşerdim fdfkjkldlfds

10 bin lira senn için ne kadar değerliyse ve karşı tarafın durumu nasılsa, tavrın o yönde olsun

Paranın önemi zaten yok, ne 10 bin liralar gelip gitti, önemli olan öyle bir ses sistemimin Gitmesiydi ben yanıyorum yanıyorumda buna yanıyorum işte.

Üstünü başını en önemlisi kafanı ört yatarken ceyranda kalma asddafafsd

giyotinle ayaklarını keser sonra zamanı gelince istanbul maratonuna zorla götürürdüm.

Sende Biraz Cevreyi Dusunerek Empati Kurarak Davranaydin ya. Ama Elbette Helal Ederdim. Dùnyalik seyleri Ahirete Birakmazdim. Dogrusunu Yapmissin Sende

Sende Biraz Cevreyi Dusunerek Empati Kurarak Davranaydin ya. Ama Elbette Helal Ederdim. Dùnyalik seyleri Ahirete Birakmazdim. Dogrusunu Yapmissin Sende
Cevreyi düşündükce daha cok ses açasım geliyordu çünkü o yüksek sesli müzikler bana büyük bir zevk veriyor o durumda yapıcak birşeyim yok, cevreye gelince tabikide haklılar ama benimde yapıcak birşeyim yoktu hakkımı helal ettim gözüm kapalı Ama yinede içim cız Etti acıkcası

Cevreyi düşündükce daha cok ses açasım geliyordu çünkü o yüksek sesli müzikler bana büyük bir zevk veriyor o durumda yapıcak birşeyim yok, cevreye gelince tabikide haklılar ama benimde yapıcak birşeyim yoktu hakkımı helal ettim gözüm kapalı Ama yinede içim cız Etti acıkcası

Hakkimi Bir Sartla Helal Ederim
Zararimi Karsila ? diyeydin ozaman :p

dalga geçer gibi birde helallik mi istiyor yüzsüz. etmeseydin keşke
1 Gün bir arkadaşa 1 Tane 1000W JBL Bass sattık Neyse kanka ver 1 gün takılalım diye aldık Veriş o verş o bası tam 10 Kişiye birden sattık vmnvmcçxvcx Aklıma bu geldi şimdi :D:D:DD:D:D çocuklar kolon nerde diyorlar hala :DDDD 7 Senelik mevzu :D

Sesten rahatsız olan insanların helalliklerinin birini bile alamamışken, helal etmen iyi olmuş.

Hem adamı rahatsız et hem de hakkımı helal etsemmi etmesemmi die tereddütte kal:D

Geri