Sizden hoşlandığını gösteren beden dili işaretleri

Konu sahibi son olarak 1199 gün önce görüldü

Sizden hoşlandığını gösteren beden dili işaretleri​

6130b4c4ae298b0c5215127f.jpg

Her kadın erkeklerin flört etme sinyallerini “okumaya” çalışır. Ve sandığınız kadar zor değil. Sizinle ilgilenip ilgilenmediğini anlamak için beden dilinden destek alın. Kaşları, gözler ya da duruşu birçok sinyal veriyor olabilir. İşte ipuçları...​

GÖZLERİ

GÖZLERİ​

Evet, gözleri size çok şey söyleyebilir. İlk veya ikinci randevunuzsa, ona baktığınız zaman gözlerini kaçıracaktır. Bu senden hoşlandığının bir işareti.
Birbirinizi daha uzun süredir tanıyorsanız, konuşma sırasında gözlerinizin derinliklerine bakacaktır.

DUDAKLARI

DUDAKLARI​

Bir erkek bir kadından hoşlanırsa gerginleşir. Ağzı kurur ve bir adam dudaklarını yalamaya başlar.
Bunu her gördüğünde, senden hoşlandığını anlayacaksın. Seksi gülümsemelere dikkat edin.
Erkekler her zaman hoşlandıkları bir kadına gülümserler.

DURUŞU

DURUŞU​

Sizden hoşlanıp hoşlanmadığını öğrenmek istiyorsanız ayrıntılara dikkat etmelisiniz.
Dikkatli olun, eğer ellerini kalçalarına koyarsa, güçlü bir ilgisi yoktur. Sadece maço biri olduğunu gösteriyor.
Bir adam bacaklarını açarsa, bu iyiye işarettir. Aynı zamanda gergin ve gergin olmadığını, rahat ve size açık olduğunu gösterir.

DAVRANIŞLARI

DAVRANIŞLARI​

Yani, bir erkek sizinle gerçekten ilgileniyorsa, bu işaretleri fark edeceksiniz.
Biraz gergin olabilir ve bir erkek sık sık yüzüne dokunur, cep telefonu veya kalemi ile oynar veya cebindeki bozuk parayı şıngırdatır vs.
Sinyalleri gördünüz – şimdi kadın içgüdülerinize göre hareket etmeniz için. Bu Bay Doğru mu yoksa bir taklitçi mi? Bir sonraki hamle senin!

KAŞLARI

KAŞLARI​

Tabii ki, bir erkek senden hoşlanıyorsa, yanındayken gözlerini gizleyebilir. Ama kaşlarına bir bakın - eğer sizden hoşlanıyorsa, bir adam sizinle konuşurken kaşlarını kaldıracaktır.

KAFA HAREKETLERİ

KAFA HAREKETLERİ​

Kulağa Komik mi Geliyor? Ama gerçek bu! Bir erkek başını yana eğiyorsa, kesinlikle senden hoşlanıyordur. Bu, bir erkeğin tüm dikkatini size verdiği anlamına gelir.
Seni dinlemek istiyor ve bu, hayatındaki en sevdiği kız olduğuna dair iyi bir işaret.

DOKUNUŞU

DOKUNUŞU​

Bir erkek sizden hoşlanıyorsa, elinden gelen her yolu kullanarak dikkatinizi çekmek ister.
Bu işaretlerden biri – bir erkek bir kadına nazikçe 'yanlışlıkla' dokunur ve bu sizinle bir sohbet başlatmak için iyi bir nedendir.

doğrudan söylesin.

Ben direkt testislerimi avuçluyorum. Anlar herhalde eşek değilse.

Bana genelde öpücük atıp diş takırdatıyorlar, ay hınzır bunlar yemin ederim belalılarımdan gına geldi. Hof, tek istediğim hakbadi lakin Allah u teala beni başka amaçla yolladıysa demek...​

bizim kızlarda iş yok
hiç bedensel işaretler göndermiyorlar

Kadın versiyonu yok mu? onu da istiyoruz!

kendi adıma eğer birinden hoslanmissam ve bunu belli etmek istemiyorsam.baska bir şey ile meşgulmusum gibi davranırım, kolumla oynarım, telefonla oynarım, sacimla ve sakalımla oynarım.

siz gerçekten kafayı siyirmissiniz.

Geri