Sizden gittikten hemen sonra birini bulan biri için düşünceniz ne olur?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Bir insanla yol ayrımına girilmişse, yok başkası vardı yok başkası ile birlikte oldu; yok şöyle böyle demeye gerek yok hani. Zaten bitmiş bir şeyin nedeni nasılını sorgulamak sadece bizi yıpratacaktır. Hı, diyelim ki bunu gördün ve o kişi ile ayrıldı; sana tekrar geri dönmek istedi. İşte o zaman vereceğin tepkiyi iyice düşünmen gerekir. Kabul edersen onun senden sonra başkasıyla olma durumunu yaşamış olacaksın ya da o kapıyı kapatacaksın. Seçim senin.

Bir insanla yol ayrımına girilmişse, yok başkası vardı yok başkası ile birlikte oldu; yok şöyle böyle demeye gerek yok hani. Zaten bitmiş bir şeyin nedeni nasılını sorgulamak sadece bizi yıpratacaktır. Hı, diyelim ki bunu gördün ve o kişi ile ayrıldı; sana tekrar geri dönmek istedi. İşte o zaman vereceğin tepkiyi iyice düşünmen gerekir. Kabul edersen onun senden sonra başkasıyla olma durumunu yaşamış olacaksın ya da o kapıyı kapatacaksın. Seçim senin.
Helal olsun kardeşim..

Bu normal bi sey degil
Böyle biriyle sevgili olmaniz, exinizin hemen sevgili bulmasi, yeni sevgilisinin de bunu bilip yine devam etmesi vb. bunlar terapi konuları.
Normal bi seymis gibi masaya yatirmamak lazim.

Bu normal bi sey degil
Böyle biriyle sevgili olmaniz, exinizin hemen sevgili bulmasi, yeni sevgilisinin de bunu bilip yine devam etmesi vb. bunlar terapi konuları.
Normal bi seymis gibi masaya yatirmamak lazim.

kişi yalnızca kendinden sorumludur ama.
yani ben bu olaya en fazla bu tiplemelere mi çekiliyorum yoksa eğilimimin altında yatan başka bir şey olabilir mi diye kendimi sorgularım.
yoksa exim başkasına nasıl gitti, nerede yanlış yaptı diye başkalarını düşünmenin kime ne faydası var allah aşkına?
en fazla kendine müdahale edebilirsin, adam karaktersizdir belki de aldatmıştır. ben buna yapabilirim?

Hemen birini bulmuşsa intikamdır. İnfikam isteyen acı çekmiştir. Acı çektirdiysen suç sendedir. Kimse o kadar duygusuz değildir. Sade artık sana dayanamıyordur.

Hepiniz çok haklısınız ama en çok ben haklıyım. Bana ne.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
“Hemen” ne kadar süredir ki? Zaman görecedir, kişiye göre de değişir. Kişiye göre derken giden kişiye…

kişi yalnızca kendinden sorumludur ama.
yani ben bu olaya en fazla bu tiplemelere mi çekiliyorum yoksa eğilimimin altında yatan başka bir şey olabilir mi diye kendimi sorgularım.
yoksa exim başkasına nasıl gitti, nerede yanlış yaptı diye başkalarını düşünmenin kime ne faydası var allah aşkına?
en fazla kendine müdahale edebilirsin, adam karaktersizdir belki de aldatmıştır. ben buna yapabilirim?

Katilmiyorum.
Kisi ilişkisinden ve hayatini paylaştığı kisiden de sorumlu bence.
Ben bu sekilde yaklasiyorum en azından.
Tanima ve guvenme evresine daha cok mesai harcanabilir. Aninda birini bulmasi bi önceki ilişkiye ciddi hakaret. Bu umursanmaycak bi sey degil bana göre. Exin bunu umursamamayi başarmasi ilişkinin kökünde, dinamiklerinde en basindan beri bi sıkıntının olduğunun isareti zaten. Beynin refresh icin duygu durum adaptasyonu icin süreye ihtiyaci var. 6 Ay kadar. Bu adaptasyonu sağlıklı hayatına sokmayan kiside de, bundan gocunmayan ve ex ilişkisindeki anilari aninda cöpe atabilen kiside de sağlıklı iliski yürütme sıkıntısı vardir bence.
Yas cok iyi bi iyilestiricidir. Tutulmalidır.
Aldatilmis olsaniz da.
Hissedilmesine izin verilmemis aci daha iyi yapmayacak kisiyi

Katilmiyorum.
Kisi ilişkisinden ve hayatini paylaştığı kisiden de sorumlu bence.
Ben bu sekilde yaklasiyorum en azından.
Tanima ve guvenme evresine daha cok mesai harcanabilir. Aninda birini bulmasi bi önceki ilişkiye ciddi hakaret. Bu umursanmaycak bi sey degil bana göre. Exin bunu umursamamayi başarmasi ilişkinin kökünde, dinamiklerinde en basindan beri bi sıkıntının olduğunun isareti zaten. Beynin refresh icin duygu durum adaptasyonu icin süreye ihtiyaci var. 6 Ay kadar. Bu adaptasyonu sağlıklı hayatına sokmayan kiside de, bundan gocunmayan ve ex ilişkisindeki anilari aninda cöpe atabilen kiside de sağlıklı iliski yürütme sıkıntısı vardir bence.
Yas cok iyi bi iyilestiricidir. Tutulmalidır.
Aldatilmis olsaniz da.
Hissedilmesine izin verilmemis aci daha iyi yapmayacak kisiyi
zaten karşındaki kişinin sorunu var ki bu yolu tercih etmiş.
yas konusunda haklısın ancak yine bunu kendi duyguların incindiği için yine kendine değer verdiğin için yaparsın.
ayrıca bu bir kabulleniştir; insanların gidebileceğini, beklentilerini karşılamayabileceğini ve aynı orantıda düşündüğün şeylerin aslında gerçeklikte hükmü olamayabileceğini de kabullenmen gerekir.
bu demek değildir ki benden sonra napıyorsa yapsın, bitti gitti. ama bittikten sonra ilgilenmen gereken şeyin sadece kendin olması gerektiğini düşünüyorum ben de.

Bir de siz gittikten sonra,exinizin hemen birini bulmasi durumu var.

Geri