Sizce yoldan geçen güzel ya da süslü bir bayanı erkekler mi daha çok inceler yoksa kadınlar mı?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Güzel kadına ben de bakarım. Çok aşırı incelemem ama bakarım. Diyalog kurmuşsam da çok güzel olduğunu ifade ederim.

Bir görselle anlatsaniz belki daha anlaşılır olurdu.

kadınlar daha bir ince detay inceliyormuş gibi geliyor, ben süsünden ziyade süsü kimin taşıdığına bakarım...

Güzel ve çekici görsel herkesi etkiler tek fark kadınlar saça yaptığı makyaja ve giyimine bakarken erkekler kalça ve göğüs ölçülerini merak eder ve bakarak Kendince bir ölçü çıkararak takdir eder

Kadınlar demiş miydim…
Kimi hasetle
Kimi hayranlıkla bakar
Hasetle bakanlar %99 bu arada kjljj

Dışardan bakınca bu tam bir abazalık göstergesi. Acaba böyle oldukları için mi fazla inceliyorlar fazla inceledikleri için mi böyle olmuşlar. :) yoldan geçen çekici bayanın sadece yüzüne bakmaya gayret ediyorum. Gereksiz yere beynimi cinsel düşüncelerle meşgul etmek istemem.

Dikkat çekici aşırı süs vs varsa dikkatimi çeker ve bakarım. Standart bir kadını incelemem uzun uzun…

Erkekler sadece kadının fiziksel özelliği ile ilgilendiği için sadece bu durumuna bakar. Kadınlar ise giydiği kıyafetten, sürdüğü makyaj malzemelerine, yaptığı estetikten fiziksel özelliğine kadar detaylı şekilde inceliyor. O yüzden kadınlar kadınları daha ayrıntılı inceliyor :)

Siz hâlâ erkeklerin,giyiminizle ya da kuşamınızla ilgilendiğini mi düşünüyorsunuz? Düşünmeye devam edin öyleyse.
Kadınlar daha çok inceler,ne de olsa yerin dibine sokmak için bahaneler üretmeleri lazım.Sonuçta birbirlerinin en büyük düşmanları.

Güzel bir kadın varsa etrafımda bakarım, bakıyorum ama öyle yerin dibine sokmak düşmanlık etmek için değil, hoş göründüğü için…. Hoş, güzel şeyler her daim dikkatimi çeker….

Dukkanda kapi önune oturdugumda allah affetsin kahvehane dayilarina dönüsyorum kadinları izlemekten .ıcim açiliyor cicek gibiler :emoji_black_heart:

Asla ve asla iffetime zeval gelmemesi için asla ve asla şehvete düşüp, içimdeki kenar mahalle zirzobunun "vayy, 56 şervole, boncuk dükkanından çıkmış mübarek şıkır şıkır..."demesine izin vermem, bu abla veleybolcu mu acaba maşallah,

asla ... asla ...

Geri