Sizce Yaratıcının insana verdiği en büyük ceza nedir ?

Konu sahibi son olarak 2432 gün önce görüldü
Yaratıcının insana verdiği en büyük ceza nedir ?

Kendi hayatını kendin zorlaştır sana Allahım niye ben..

En insansı tarafımızla yaşamayı somürürken, yaşarken cezanın olmadığına mı getiriyorsun ?

insan benim görüşüme bakarsan bu dünyanın başına gelmiş en bedbaht şey! yaşarken insana insan ceza verir yada insan kendi cezasını kendi hazırlar örnekleyebiliriz

o haltları yememk lazım haju

Biraz günah işlemek lazım..

Schopenhauer der ki; “Çünkü ithal mallar pahalı şeylerdir. Bağımlılığı açığa vururlar, tehlikeye sebebiyet verirler, sıkıntı meydana getirirler ve sözün kısası yerli imalat için sefil birer ikamedirler.”

Bende zor insanı aslına döndürür derim.

Biraz günah işlemek lazım..

Schopenhauer der ki; “Çünkü ithal mallar pahalı şeylerdir. Bağımlılığı açığa vururlar, tehlikeye sebebiyet verirler, sıkıntı meydana getirirler ve sözün kısası yerli imalat için sefil birer ikamedirler.”

Bende zor insanı aslına döndürür derim.

Günah işlemek her ne kadar tatlı ve çekici gelsede günah sahibine zulm eder.zorluk konusunda yorum yapamıycam ondada kasıt ararım kastına göre nacizane yorumlayabilirim belki haklılık payın yüksek.günah işlemiyormusun dersen dibini sıyırmışlığım var ama bu yapılması gerektiğini kanıtlamaz.

yeryüzünde bazi cezalar odul maksadiyla verilir.

Biszürü meme yaratmış sonra demiş ki e bunları elleme öpme fln.

a y ı p b e k a r d e ş i m​

Ölümü derdi annem, Allah dağa taşa denize vermiş kabul etmemiş, tutmuş insanoğluna vermiş 40. Gün yine gülmeye başlamış.. Diyeceğim arsızız yani. Ceza bizim neyimize.

bu dünyada yasakladığını cennetinde vermek ben bu dünyada şarap içmek istiyorum cennete değil

Kaderinizden ödünc isteyebilecek bir sey söyleyin.

yüzbinlerce insanda gördüğüm bir durum üzere "kendileri olmalari"

yani bizzat o kisinin kendisi olmasi bile yasayabilecegi her ceza dan agir ..

MeanElegantDinosaur-size_restricted.gif

Geri