Sizce yalan söyleme konusunda erkekler mi kadınlar mı daha beceriklidir?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Sizce yalan söyleme konusunda erkekler mi kadınlar mı daha beceriklidir?

Müthiş yetenekliyim bu konuda.

ben yalan söylemeye çalıştığım zaman elim ayağıma dolaşıyo 10 saniye sonra doğruları dökülüyorum.hüzünlü
kadınlar öylemi her türlü kandırabilme yetenekleri ve bunu uzunca süre devam ettirebilme yetenekleri var.yetenekmi tartışılır kanımca mide bulandırıcı

Ben yalan konuşurken gülüyorum.Belli ederim.Ama erkekler öyle mi o kadar ciddi ve profesyoneller ki.

Kadinnar master degree

Cinsiyete pek bakmıyor bu isler. İki cinsten de hayli basarili olanlara rastladım.

Kadinlarin duygusal zekalari daha cok gelistigi icin erkeklerin yalanlarini daha cabuk yakalarlar.
bu da kadinlari "daha iyi" bir yalanciymis gibi gosterir.
Ayrica en durustumuz bile bazi gizler tasiyoruz. Sonra da birbimizi yalancilikla sucluyoruz.
Tencere dibin kara, yok seninki benden kara! Ama tencere bak simdi sadece kabul etsek de bu gercegi didismesek.

Yalan söyleyemeyene denir diyor ya Cem Yılmaz. Söylersen ve karşıdaki farketmezse yalan olmaz :p

Bilenler bilir, cevabım videoda saklı :D

[YOUTUBE]gUZi6dAQ314[/YOUTUBE]

becerikli olmaya ( ustalaşmaya) gerek yok ,söylenip gün yüzüne çıkmayan yalan var mı?varsa öyle bir durum hangi cins söylemişse tebrik ederim bu işin pirisin :p

Kadınlar adamı ayakta uyutur dostum. Yov yov.

Erkekler genelde gerçeğe üşendiklerinde yalana sığınırlar. Kadınlar ise çoğunlukla korkudan, bir başkasını korumak adına, ya da gerçeğin çok daha fazla acı vereceğine inandıklarında yalana başvurur. Doğru mu?
Bence Doğru.

Kadınların sadece birbirlerine söyledikleri ve önem skalasinda değeri 0la 1 arasında kalacak gündelik yalanlarınin dünyanın bütün yalanları ni ezici bir ustunlukle geçeceği tartışmaya açık değil.

Hayal etmekte zorlandiklarimin yalanini servis eden erkekler de tanidim. Simdi kalkip kadinlar şöyle kadinlar böyle diye baslamayin.
Bu konu cinsiyetcilige kapali bence.

Cinsiyete göre değil bu işler her iki cinsiyette de oldukça başarılı insanlar tanıdım.

Sıkışınca güzel yalanlar söylerim, tabi insan söylediği yalanları unutuyor haliyle o yüzdendir ki "yalancının mumu yatsıya kadardır" demişler.

Ama dürüst olmanın bir çok yerde işime yaradığını gördüğümden beri kolay kolay yalan söylemez oldum, sadece doğruları gizlemek sanırım yalan olmuyor.

Hangisinin hafızası daha kuvvetliyse ve söylediği yalanı aklında tutabiliyorsa o :kaç:
Ben yalan söylesem 2 dk sonra unuturum mesela
Fail

Geri