Sizce yabancılar Türkleri genellikle nasıl tanımlıyorlar?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Sizce yabancılar Türkleri genellikle nasıl tanımlıyorlar?

Bu konunun direkt muhatabı olarak söylüyorum "Kebap" kesin bilgi yayalım.

Yobaz, yabani genellikle. Maalesef gittikleri her ülkeyi mahvediyor bizimkiler.

Hayır arkadaşlar yüzyüze konuştuğumuz turistlerin hepsi Türk milletini çok sever çok kibar çok yardımsever olarak tanımlar ama gelgelelim bir o kadar da aptal derler

Ben Aydın Didim de büyüdüm bir sürü yabancı ile doğal olarak muhatap olduk Yalnız şunu söyleyeyim hepsi karaktersiz olduklarını bile bile hala kendini Türklerden Üstün görme alışkanlığı var

Hangi yabancılar? Araplardan seven milletler de var sevmeyenlerde. Büyük bir kısmı seviyor hatta hayranlık duyuyor. Gerçi Araplar 3. sınıf ırk olduğu için bizi sevmeleri önem arz etmiyor. Biz üstün ırkız çünkü.

Güney Amerikalılar’da sever. Amerikalılar haritada herhangi bir ülkenin yerini gösteremeyecek kadar ilgisizler. Genelde Amerika’daki göçmenler diğer göçenlere ırkçılık yapar. Avrupalılar sevmez. Almanya, Hollanda ve Fransa’da ırkçılığı açık açık yaşayabilirsiniz.

Hangi yabancılar? Araplardan seven milletler de var sevmeyenlerde. Büyük bir kısmı seviyor hatta hayranlık duyuyor. Gerçi Araplar 3. sınıf ırk olduğu için bizi sevmeleri önem arz etmiyor. Biz üstün ırkız çünkü.

Güney Amerikalılar’da sever. Amerikalılar haritada herhangi bir ülkenin yerini gösteremeyecek kadar ilgisizler. Genelde Amerika’daki göçmenler diğer göçenlere ırkçılık yapar. Avrupalılar sevmez. Almanya, Hollanda ve Fransa’da ırkçılığı açık açık yaşayabilirsiniz.

Fransızları hiç sevmiyorum, almanları da Hollandalılar pek kafaları ayık gezmiyorlar, Fransızları diğer avrupalılar da pek sevmiyor bildiğim kadarıyla ama ben en çok Polonya, Rusya ve Ukraynalılar dan nefret ediyorum.

Fransızları hiç sevmiyorum, almanları da Hollandalılar pek kafaları ayık gezmiyorlar, Fransızları diğer avrupalılar da pek sevmiyor bildiğim kadarıyla ama ben en çok Polonya, Rusya ve Ukraynalılar dan nefret ediyorum.

Fransızlar muhtemelen Avrupa’nın en ırkçı milleti. İngilizceye karşı bir antipatileri var. İngilizce bildikleri halde Fransızca konuşmaya çalışırlar. Özellikle Araplara karşı bariz ırkçılıkları var. Hatta Arap kökenli Fransız vatandaşlarına dahi. Çalıştığım şirkete neredeyse her milletten fatura gelir. İsrail’inden Japonya’sına. Her fatura istisnasız İngilizcedir. Bir tek bunlar salt Fransızca fatura gönderir. Bir tek kelime İngilizce göremezsin. İngilizce mail atarlar altına Fransızcasını da yazarlar. Ben bu kadar dile takılı millet görmedim.

Olm polonyalılar mazlum ya (:

Fransızlar muhtemelen Avrupa’nın en ırkçı milleti. İngilizceye karşı bir antipatileri var. İngilizce bildikleri halde Fransızca konuşmaya çalışırlar. Özellikle Araplara karşı bariz ırkçılıkları var. Hatta Arap kökenli Fransız vatandaşlarına dahi. Çalıştığım şirkete neredeyse her milletten fatura gelir. İsrail’inden Japonya’sına. Her fatura istisnasız İngilizcedir. Bir tek bunlar salt Fransızca fatura gönderir. Bir tek kelime İngilizce göremezsin. İngilizce mail atarlar altına Fransızcasını da yazarlar. Ben bu kadar dile takılı millet görmedim.

Ne yazmaya çalışsam araya hep küfür yazdım fransızlarla ilgili hep geri sildim o kadar sevmiyorum Fransızları ya.

Polonyalılar mazlum falan değil çıkart onu aklından

Ne düşündükleri çok da önemli değil! biz onlar hakkında ne düşünüyoruz acaba? mesela Amerikalı ve Avrupalıları sevmiyorum adamlar emparyalist, japonları severim adamların kimseyle derdi yok Arapları da sevmem çünkü zevk-i sefalarına olan düşkünlükleri onları bitirme noktasına getiriyor.

Herkes tanıdığını örnek alır. Tanıdığı yoksa önyargısını örnek alır. Ben mesela Rus'ları severi. Çok güzel kızları var. İsrail'lileri sevmem, çünk onların güzel kızları yok. Onlar da bizi aynı şekilde değerlendiriyorlar.

Bunun sebebi Fransizca’nin Ingilizce’den once resmi dunya dili olarak 18. yuzyilin sonlarindan 2. Dünya Savasi’na kadar olan dilimde kullanilmasidir. Hatta bildigim kadariyla uluslararasi anlasmalara kadar Fransizcs kullanilirdi ( Osmanli’da yuzlerce genc eğitim icin Fransa’ya gonderilmistir, bkz; Jön Türkler)

Benimde basima geldi Fransa’da, bir markete girdiginde bir yerde yemek yediginde birilerine birsey sordugunde yuzde doksani fransizca cevap veriyor ve bunu bilincli olarak yapiyorlar. Irkciliktan ziyade kibirli bir millet, kendilerini özellikle dillerini ustun goruyorlar.

Suan ki iktidar ile beraber ulkenin belki bilinirligi artti bu bir gercek, bununla beraber nefrette artti ama bu ulke insanindan cok Tayyip Erdogan’in sahsina yonelik.

Araplar bizi sever evet, hatta hayranlik duyarlar. Suudlarin ve Misir’in son yillarda yaptigi propogandadan dolayi kismi bir azalma gosterdigi bir gercek. Halklarin degil basladindaki diktanin zorlama politikalari sonucu yani.

Amerika’da senelerce bulundum, adamlarda ne dil ogrenme meraki nede diger toplumlarin ne oldugunu anlama ogrenme meraki var. Avrupa’ya gore cok daha bos bir toplum, Fransizlardaki bilincli kibrin ici bos hali bunlarda mevcud.

Kore, Japonya, Endonezya gibi ulkelerin insanlari ozellikle Kore’liler de sever bizi.

Geri