Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Sizce yabancılar Türkleri genellikle nasıl tanımlıyorlar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arap sanıyorlar bizi
Hangi yabancılar? Araplardan seven milletler de var sevmeyenlerde. Büyük bir kısmı seviyor hatta hayranlık duyuyor. Gerçi Araplar 3. sınıf ırk olduğu için bizi sevmeleri önem arz etmiyor. Biz üstün ırkız çünkü.
Güney Amerikalılar’da sever. Amerikalılar haritada herhangi bir ülkenin yerini gösteremeyecek kadar ilgisizler. Genelde Amerika’daki göçmenler diğer göçenlere ırkçılık yapar. Avrupalılar sevmez. Almanya, Hollanda ve Fransa’da ırkçılığı açık açık yaşayabilirsiniz.
Fransızları hiç sevmiyorum, almanları da Hollandalılar pek kafaları ayık gezmiyorlar, Fransızları diğer avrupalılar da pek sevmiyor bildiğim kadarıyla ama ben en çok Polonya, Rusya ve Ukraynalılar dan nefret ediyorum.
Ne yazmaya çalışsam araya hep küfür yazdım fransızlarla ilgili hep geri sildim o kadar sevmiyorum Fransızları ya.Fransızlar muhtemelen Avrupa’nın en ırkçı milleti. İngilizceye karşı bir antipatileri var. İngilizce bildikleri halde Fransızca konuşmaya çalışırlar. Özellikle Araplara karşı bariz ırkçılıkları var. Hatta Arap kökenli Fransız vatandaşlarına dahi. Çalıştığım şirkete neredeyse her milletten fatura gelir. İsrail’inden Japonya’sına. Her fatura istisnasız İngilizcedir. Bir tek bunlar salt Fransızca fatura gönderir. Bir tek kelime İngilizce göremezsin. İngilizce mail atarlar altına Fransızcasını da yazarlar. Ben bu kadar dile takılı millet görmedim.
Olm polonyalılar mazlum ya (:
Ne yazmaya çalışsam araya hep küfür yazdım fransızlarla ilgili hep geri sildim o kadar sevmiyorum Fransızları ya.
Polonyalılar mazlum falan değil çıkart onu aklından
Hala soykırımın etkileri var üzerlerinde
Fransızlar muhtemelen Avrupa’nın en ırkçı milleti. İngilizceye karşı bir antipatileri var. İngilizce bildikleri halde Fransızca konuşmaya çalışırlar. Özellikle Araplara karşı bariz ırkçılıkları var. Hatta Arap kökenli Fransız vatandaşlarına dahi. Çalıştığım şirkete neredeyse her milletten fatura gelir. İsrail’inden Japonya’sına. Her fatura istisnasız İngilizcedir. Bir tek bunlar salt Fransızca fatura gönderir. Bir tek kelime İngilizce göremezsin. İngilizce mail atarlar altına Fransızcasını da yazarlar. Ben bu kadar dile takılı millet görmedim.
Olm polonyalılar mazlum ya (: