Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu?

Genel itibari ile hayır. Ama bir kesim öğretmen bence bu değeri de hak etmiyor.

Bu ülkede herkes herşeyi çok bildiğini zannettiği için hiçbir meslek grubuna saygı kalmadı artık.. Bırakın öğretmen , doktor, polis, avukat, bankacı, esnaf...vs işini bildiği gibi yapsın. Kimse de iyi olmadığı konularda müdahelede bulunup ahkam kesmesin artık..

Bu ülke de artık insana değer verilmiyor ki.

Birbirimize olan saygımızı yitirdik.

Hangi meslek grubuna değer veriliyor ki öğretmenlere değer verilsin.

Eskiden öyle miydi?

Bazilarini tenzih ederek konusuyorum ogretmenlerimiz ogrencilerine gereken degeri veriyormu acaba?

Değeri hakettiklerini düşünmüyorum
Ayrıca hayvan gibi tatilleri ve ek ders ücretleri var
Kınıyorum

Ülkede neye değer veriliyor ki öğretmenlere verilsin?
Artık her şeye o kadar alıştık ki , duyarsız organizmalardan ibaret olduk ülkece.

Verilmiyor lakin öğretmenler de artık kendilerine değer vermiyor ki ( bir çoğu ) . Bir sürü öğrenciyi ortada bırakıp gidecek kadar mesleklerine saygı duymayanlar var malesef. Ne mutlu mesleğini hakkı ile yapabilen öğretmenlere. Onlara buradan kucak dolusu saygı ve sevgiler.

Türkiye'deki toplumun öğretmenleri de en az doktorlar kadar döverek hah ettiği deyeri göstermesi gerekli ama help doktor, hemş veya hemşir dövüyorlar.

Bunu ben ileride çocuğuma Nazi açıklayacağım?

Mastor Nazilere karşı:

rus-protiv-svaba.gif

Bence Öğretmenlere hak etmedikleri kadar fzla değer veriliyor.

Ulkemiz dort tarafi sorunlarla cevrilmis bir kara parcasidir
Bu sorunlardan biri “egitime” hak ettigi degerin verilmemesidir

Her çocuk öğretmenini örnek alır, ebeveynlerden sonra rol model alınacak kişilerdir ama iyi yetiştiremiyoruz ve hak ettikleri değeri veremiyoruz.

Geri