Sizce Türkiye'nin En İyi Taraftarı Hangisidir?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü

Sizce Türkiye'nin En İyi Taraftarı Hangisidir?

• Trabzonspor(VİRA)

Kullanılan: 1 5.6%
  • Galatasaray(ULTRASLAN)

Kullanılan: 6 33.3%
  • Fenerbahçe(GENÇ FENERBAHÇELİLER)

Kullanılan: 3 16.7%
  • Beşiktaş(ÇARŞI)

Kullanılan: 7 38.9%
  • Diğer

Kullanılan: 1 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    18
Sizce Türkiye'nin En İyi Taraftarı Hangisidir?​

Beşiktaş taraftarı bir başkadır.

Genel olarak şuan iyi bir tribün yok maalesef.

Passolig ve yapılan yeni stadlardan sonra artan bilet fiyatları tribüncüleri stadlardan uzaklaştırmış godomanları doldurmuştur.

Herkes kendi takımının grubunu yazıyor burada ama gerçekçi değil.

HodriMeydan benim için başkadır. Kocaelispor.

Ve tabiki Çarşı

Bundan 5 -6 sene önce sorsalardı çarşı grubu derdim. çarşı taraftar takımı olmaktan ziyade sivil toplum kuruluşu haline geldi neredeyse. Siyasi, eğitim vs tarzında bir çok kulvara girince taraftarlıktan çıktılar diye düşünüyorum. Şuan taraftarlığı en iyi şekilde yürüten UltrAslan'dır. :)

Her zaman ultAslan'dır.
Gerek sosyal sorumluluk projeleri olsun, gerekse farkındalık projeleri konusunda olsun her zaman duyarlı bir taraftar grubudur. Zaten tribün coşkuları da herkesçe malum.
Ayrıca, Çarşı Grubu hiçbir zaman örnek bir taraftar grubu olmadı.
Bir ara Gezi olaylarında güzelce cilalandı ve medya tarafından şişirilerek ''bizlere'' sunuldu, ancak hiçbir zaman ultAslan Grubu kadar etkili olamadılar.
Ki ultAslan Dünya'nın da saygı duyduğu bir taraftar grubudur.

Turkiye'de maalesef iyi taraftar degil de, iyi gun dostu taraftar vardir. Hele de konu uc buyukler ise.

Ekstra olarak, Sakarya - Kocaeli ve Goztepe taraftarlarinin hakki yenemez.

Ultraslan kadar leş bir güruh görmedim.
Çarşı iyi bence bazı hatalı yanları olabilse de.

konu futbol olunca hepsi ayri fanatik. savasa gider gibi son destek tam destek. adamlarin bu huyunu hic bir zaman anlamayacagim. herneyse, Trabzonspor'um oysuz kalmasin :p oyum belli

Geri