Sizce Türkiye Suriye'ye savaş açar mı?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Benim görüşüm açamaz neden ;

1. Suriye'yi Rusya,Çin ve İran üçlüsü destekliyor.
2. Rusyanın Ortadoğudaki tek üssü suriye de
3. Türkiye oraya girerse büyük sıkıntılarla karşılaşacak. (şam'a girmesi 3 gün Şamdan çıokması en az 30 yıl olacak)
4. ABD ve AB Türkiye'yi desteklemediğinden Türkiye tek başına bu işe girmek istemez.
5. Arap baharını ABD ve AB destekliyordu. Suriye baharını bunlar destekliyor görünüyorlar. Ama hiçbir batılı devlette şu an savaşı çıkaracak ekonomik güç yok.

Şimdi sizin görüşleriniz nelerdir.

Savaşa girersek gerçekten çıkamayız. Adamlar zaten kışkırtıp duruyor kınıyoruz kınıyoruz diye. savaşa girmek yanlış bence. istedikleri zaten bizi güçten düşürmek komşu ülkelere düşman etmek. Suriyenin yaptıgı dogrudur demiyorum ama ne nedir ne degildir bilmeden savaşa girilmez..

30 Senedir Kandile Giremeyenler 3 Saatte Suriye'ye Girdilerya o zoruma gitti işte :/

3600_474749149212385_1314514184_n.jpg

ßatı dünyası bizim yanımızda olmak süreciyle elini hiçbir zaman taşın altına koymicaktır küfe yine türkiyenin sırtında kalıcak yazık.

Çıkmaz Bu savaş bence. Yine Farklı Şeyler Yatıyor Bu olayın altında.

Suriye'den top mermisiyle saldırı yapıldı
ardından Türkiye'den Misilleme geldi çok sayıda suriyeli askerin öldürüldüğü haberi çıktı
bunlar resmen savaş âlametidir...
ha olan yine fakir-fukara Türk Askerine olur...
yine garibanların ekmeğine olur

o akçakale saldırısının savaş çıkarmak için suriyeli muhaliflerin yapmadığı ne malum?
çünkü ülkemizde sınavsız üniversitelere giriş yapıyorlar ücretsiz sağlık hizmeti alıyorlar onlara maaş bağlanıyor
buda fakir-fukaranın vergisiyle oluyor...

Türkiye Suriye'ye savaş açabilir yanında Amerika'da girer
savaş bitiminde Amerika orayı sömürür Türkiye'ye Bişey bırakmaz
Amerika çekilincede Rusya İran ve Çin tepemize çöker

İkiyüzlü Nato İsrail Türk vatandaşlarını Uluslararası sularda katlederken ses çıkarmayan ve yaptırım uygulamayan Nato işine geldiği gibi sömürgeci emperyalist duygularla hareket ediyor her zamanki gibi... Nato destekçimiz gibi duruyor nedeni Amerika'nın Suriye girme hayali...

İsrail 9 vatantaşımızı şehit edince girseydik ya İsrail'e dursaydı ya Nato yanımızda. Bombalasaydık ya o nalet şehri.

İnsan sorgulamıyor degil hani bu yapılan oyunu kimse kör degil..

Yıllardır üzerimizde oynanan oyunlardan yeni bir senaryo daha izlemekteyiz. Kimse penbe hayaller kurmaya kalkmasın. Bizim ülkemizde Bazı kişilikler var olduğu sürece ABD babaları ne derse onu yapmaya devam ederiz :)

Bir de unutmadan ; Savaşa AKP' liler gitsin cana geleceğine mala gelsin ;)

eger Türkiye savaşa girerse olan Türkiye ve Suriye'ye olur ekmegini batılılar ve bir takım aç gözlüler yer zaten genelde orta dogu ülkelerine yönelik bir durum var ee Türkiye'de göz önünde muhakkak bunu istiyor bir çok ülke umarım savaş çıkmaz çıkarsada sadece halka olan olur

Açsın; Osmanlıyı herkez bilir, birde torunlarını görsün dünya...:D

Onlarca ulus bizim savaşa girip tükenmemizi isterdi hemde deli gibi çnükü eskdien yaptığı gibi aprçalamak daha kolay olsun diye ayrıca @Arda iş akp tayyip falan değil bu Ulusun başına kim geçerse geçsin herşey Büyük İSrail Projesi uğruna yaşasın büyük israili desteklicektir desteklemeyenler Adnan Menderes gibi bir başbakan olarak Cumhuriyetçiyim ve aydın geçinenler yüzünden asıldı bu Ülkede bakmayın kimse kimseyi vurmaz neden mi? kimse bir an bile güçsüz kalmak istemez herşey gözdağı ve heybet gösterisidir mesela şu halkımızı analmıyorum girelim hadii niye vurmuyoruz falan ee ardındaki 72 milyon kişiyi savaşa bir anda sürüklrsen seni hain olarak anarlar bunu kimse yapmaz bölgedeki bir oly Dünya savaşı başlatır arkadaşlar çok gizli dengeler vardır kişiler şahıslar çok kimk bir ayrıntıdır... Suriye mii istedikleri alevi devleti kurmak Selçukluyu yıkan alevi Hasan Sabbah ve fatımi devletleridir yine aynı şyi yapıyorlar

Savas acmakta mesele yok acar tabı tayyıbe ver emrı tezkereyıde cıkardı gırsın surıyeye.sona gorsun gununu yıllarca cıkamasın.
Surıyede tek bır devlet olarak gorunsede ıcınde onlarca etnık grup var savas acmak demek onlarlada mucadele etmek demektır.
Kaldıkı turkıye kendı ıc sorunlarını cozmedıkı surıyeye savas acsın.
Ben surıyeyı bır tehdıt olarak gormedım hıc .tehtıdı olusturan akp hukemtırının ta kendısı .muhalıflere destek vererek esadı karsınına aldı.
Dusunun nasıl bızıım teror orgutumuz pkk ıse surıyenınkıde ozgur surıye ordusu adı altındakılerdır.sahsen esad a hak verıyorum ulkesını terorıstlerden arındırmaya calısıyor ve akp terorrıslerle ıs bırlıgı yaptıgı gıbı onlara destek verıyor.hataydakı multecı kamp bosuna yapılmadı ozgur surıye terorıstlerını egıtmek ıcın yapılmıs bır kamp.
Baska bısı demıyorum terore her turlu yardımı ve yataklıgı yapanlar utansın.

Geri