Sana cevap verirsem muhtemelen banlanacağım. Bu kendimden ya da fikirlerimden ödün verecegimden değil tamamen laf anlatmanın beyhudeliğinden dolayı. Yaklaşik 300 mesaj atmışım bu güne değin, geriye dönük okumaya başlayıp, esasen neyi, niçin kast ettiğimi idrak etmeye çalış. bir bağlantı kurabilirsin belki.
Senin attığın post masaj lar beni ilgilendirmez, Banlamak taraftarı değilim yukarda da senin anlamam için tekrarlıyorum bir daha insan insan ırklarına saygızca yorumlar yaparsan, emin ol böyle uyarıda bulunmam senin idrak edemediğin ve hala ısrarla çok bilmiş aslı olmayan yorumlar yaparak bir ırk milleti aşağılayamassın, İlk önce bir ulusun milletin içinde olan öteleştirmeden faşişizm zihniyetinden kurtularak burda düşünceni paylaşa bilirsin, Bu sebeb'den hiç bir yönetici ban veyahut
ceza-i işlem yapmaz/lar onun için yaptığımız yorumlarda attığımız post'larda kendimizi detaylı bir şekilde anlatmak için yazdığımız her kelamın ve mısranın kişiliğimizin karakterini sergiler.
Senin yorumlarını takip edecek değilim, sadece gördüklerim de ırkçı bir davranış ötekileştirme zihniyetine sahibsin, sana tavsiyem bu rahatsız edici raşiştsiz tavrından bertaraf edip, kendini doğru bir şekilde ifade edip insanların ırk kimliği üzerinden yorum yapmamandır. Bu topraklar sadece tek bir bayrak için kazanıldığını ve tek bir millet olduğunu bu milletin ulusunda, alevisi kürd'ü lazı çerkezi sünni daha sayamadığım bir çok kimliğe sahib olan bir tek milletiz. Ve bu millet tek bir bayrak altında yaşayan
Türkiye Cumhuriyetinin Türk Bayrağının Altında Yaşayan Türk Vatandaşlarıdır. Bunu bilerek Biraz daha konuya attığın postlarda insanları farklı görüşte görüp saygısızca yorumlarını umarım bundan sonra bırakırsın, Biz bizden olanı da olmayanıda bu
Forumda banlamadık banlamayızda, sadece saygı çercevesinin dışına çıkılmadığı sürece, üslüb olarak biraz daha dikkatli yorumlar yapmanı öneririm.
Sana verdiğim son cevaptır, konuyu burda kapatıyorum, umarım ne demek istediğimi anlıyacak bir zeka küpüne sahibsin. Cahillik bilmezden gelmez fazla bilmişlikten gelir.
Kolay gelsin .