Sizce Sigara Paketinin Üzerindeki Uyarılar İşe Yarıyor mu ?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü

Sizce Sigara Paketinin Üzerindeki Uyarılar İşe Yarıyor mu ?

• Evet

Kullanılan: 2 13.3%
  • Hayır

Kullanılan: 13 86.7%
  • Fikrim yok

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Bağımlı insanlara kendi sağlığından daha fazlasını sunmalısınız. Zararlı olduğunu onlar da biliyor. Çoğu bağımlılık bilinçli ve yavaş bir intihardır.
Zararlı olduğunu bilse de bırakmak için motivasyon bulamıyor çoğu insan ve sigaranın kendilerini rahatlattığını iddia ediyorlar. Asıl sorun şu ki; bazı insanlarda bağımlılık geni daha aktif ve bu kişilerde bağımlılığın önüne geçmek çok da kolay değil, profesyonel destek gerekiyor.

Zararlı olduğunu bilse de bırakmak için motivasyon bulamıyor çoğu insan ve sigaranın kendilerini rahatlattığını iddia ediyorlar. Asıl sorun şu ki; bazı insanlarda bağımlılık geni daha aktif ve bu kişilerde bağımlılığın önüne geçmek çok da kolay değil, profesyonel destek gerekiyor.

İşte bunun için kendi sağlığı savı hiçbir işe yaramaz.

Paketin üstünde yazanlar hikâye, sigaranın zararlı olduğuna beni kimse ikna edemez. Babam 60 yıldır 3 paket içiyor günde ve sigara ile alakalı bir hastalığı hiç olmadı, veya onun tetiklediği.
Daha önce de söylemiştim, çok uzun yıllar önce verem teşhisi koymuşlardı, iki paketten üç pakete çıktı ve iyileşti..
Bence herkes sigara içmeli, ben pişmanım içmediğim için.

Paketin üstünde yazanlar hikâye, sigaranın zararlı olduğuna beni kimse ikna edemez. Babam 60 yıldır 3 paket içiyor günde ve sigara ile alakalı bir hastalığı hiç olmadı, veya onun tetiklediği.
Daha önce de söylemiştim, çok uzun yıllar önce verem teşhisi koymuşlardı, iki paketten üç pakete çıktı ve iyileşti..
Bence herkes sigara içmeli, ben pişmanım içmediğim için.

Dedikodudan ibaret bilgilerini sunduğun için teşekkürler.

"Run sigara içip içip hasta olmadıysa sigara zararsızdır."

Senden daha başka bir şey beklemezdim.

Yariyorsa ne ala.

Sanki ülke de yiyecekler içecekler sağlıklıda kaldı ki sigara zararlı mı...

Büyük şehirlerde betonlaşma var, oksijen ihtiyacı karşılayacak ağaçlar kesilmiş yeşil alanlar talan edilmiş, çevre kirliliği, egzoz dumanı vs. insanlar sinir stres sahibi, bari sigara içipte rahatlayalım derdinde

Fiyatından başka bir şey göremiyorum.

Yarıyor. Gülmekten yarıyor.

Yazıya bakmıyorum çek dumanı gel imana misali çekiyoruz.
Tayyip abimin topladığı sigara paketlerini müzeye koymuşlar
benimde alkol şişelerini koysalar keşke

Geri