Sizce Sevgi Katlanmak mı?

Konu sahibi son olarak 920 gün önce görüldü

Sizce Sevgi Katlanmak mı?

• Evet

Kullanılan: 6 42.9%
  • Hayır

Kullanılan: 8 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    14
Hayır. Insan hoşlanmadığı şeye, zor olan şeye katlanır.
Sevgi mutluluktur,huzurdur.

Emek verilmeden bir sevgi oluşmaz. Emek verilen her seye de fazlasiyla katlanılır.
Kahrinda hos,lutfunda sozu buradan geliyor olmali=)

Sabretmektir, alttan almak ve çoğu şeyi görmezden gelmektir tabi bunu kullanmamak şartıyla.

Sevgi katlanmak değil olumsuz olan herşeye rağmen kopmamak ayrılmamaktır herşeye rağmen inadına mutlu olmaktır.

Sevgi emek ve yüreğin fedakarlık ve dürüstlük ile yaşatılabilmesinin adı.
Bencilliğin yokluğu,özsaygının dışavurumu.

sevdiğin kişi için zorluklara katlanırsın. ama sevdiğin kişiye karşı katlanmak diye bişey olamaz.

Hayır değildir. İnsan yaşadığı onca şeyden sonra, artık katlanamıyor bazı şeylere. Hayatınızı paylaştığınız insanı bir yere kadar katlanabilirsiniz, bir süre sonra patlar. Tavsiyem, ilişkinizi sıradanlaştırmak yerine dolu dolu yaşayın.

Eğer ortada bir sevgi varsa sonuna kadar katlanılır.

Katlanmak kangren olmuş organı iyileştirmeye çalışmaktır.

Katlanmak olmamalı çünkü katlandiginla kalıyorsun

Yok kız safi masraf. Ay bi' fülürt etmek olmuş kaç para? Cartı curtu bitmiyor, bi' de hanım kızımız koçum bizim de bi' şeklimiz var alıcın nı alnıycın nı? tadında muhabbetlere giriyor, oldun mu gelecekte 500 binlik.

Yok anam bu devirde sevgi yaş.

sevgi ile bağlılığı karıştırmayalım pls sana kötü davranan birini sevemezsin sonuçta

bu kızın hesabını biri ele geçirdi glb anlamıyorum yazdıklarını AS:DSF ezan okunuyo iftarını aç kendine gel bi :D

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kahvemi içtim seni bekliyorum

Tabiki hayır sevgi paylaşmaktır hoşgördür tutkudur
Katlanmak hastalıklı bir ruh halidir bence bağımlılık gibi

Geri