Sizce Ortadoğu'daki Müslümanları karıştıran gizli bir güç mü var? yoksa ..

Konu sahibi son olarak 1673 gün önce görüldü
Sizce Ortadoğu'daki Müslümanları karıştıran gizli bir güç mü var?
yoksa Müslümanlar kendi aralarında mı anlaşamıyorlar?

En büyük güç kendi içlerinden geliyor
Çabuk gaza geliyorlar ve düşünmeden hareket ediyorlar.
Yok böyle hırsları uğruna kavga edecek kişi.
Bir de Müslüman olacaklar, hadi oradan

(bak yine kızdım)

çarpıtılmamasını umarak kısaca açgözlülük diyorum.
bulunulanla yetinilmeme çabuk gaza gelmeyi sağlıyor ve ne yazık ki zenginliklerini kullanacak kadar akla önem vermemeleri bugün ezilişlerinin naralarını atıyor.
Müslümanlığı doğru dürüst anlayamamaları da bir başka sebep benim için.
Tabi , gizli güçler emperyalist devletler, ( ya da filistin adına siyonizmi de sayabiliz. Siyonistler zamanında filistini vadetmişti.) söz konusu olabilir.
Fakat , o zenginliği kullanacak akla sahip olsaydılar, bilime önem verseydiler eğer , şu an eminim bu kadar ezilmez bu kadar karışmazlardı.

bakın arkadaşlar ışid'da islamı yaşıyor, adnan hoca da. bu kadar uç noktalı bir inanç sistemine mensup insanların içerisinde çarpışmalar elbet olacaktır.

bunlar hep amerikanın oyunu der geçerim
alıştık ya her naneyi amerikaya yedirmeye

neden islam ulkelerinde bu olaylar? neden once bunu sorgulayın? kapitalist duzenin gelir kaynaklari icin o ulkelerde dış güçler dediğimiz orgut yada yapılanmalar kendi adamlarını ulke başına getirirler. din ile hareket etmek felaketi getirir. cunku gerçek din o yaptıkları şeyleri emretmiyor. orta doğu projesi eş başkanıyım diye başbakan ve bu projenin kurucusu israil ile amerikanin olduğunu bildiğimiz halde oraları karıştıranlar kimin olduğu ap açık ortadadır.

Kerbela çölünde, o Muhammed'in torunlarını katlederlerkende mi dış güçlerin etkisi vardı? E tabi bir yerde yara varsa ve ayrıkçılık varsa ve çomak sokulacak delik varsa, birileri etki de eder, ayırır da ve çomağını da sokar. Ortadoğu ateşten gömlek oldu. Çomak sokanlar bile elleri başlarında izliyorlardır. Gizli güçler güçlüdür ama fazla da onlara bağlamamak lazım. Çok eski hikaye orası :)

Geri