Sizce Nereli Olduğu Önemli mi?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü

Sizce Nereli Oldugu Önemlimi?

• Evet

Kullanılan: 9 45.0%
  • Hayır

Kullanılan: 11 55.0%
  • Diğer

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Önce insan sonra adam olsun gerisi teferruat.

tabi onemli oturup agiz tadiyla yemek yiyemezsin adam ister stamppot sen istersin pilav kuru fasulye .p

tabi onemli oturup agiz tadiyla yemek yiyemezsin adam ister stamppot sen istersin pilav kuru fasulye .p

bir polis abim vardı doğulu bir eşi vardı evlendikten sonra evde yemek yemeyi sevmez oldum dediydi onların yemekleri hiç hoşuna gitmiyormuş. yaşanmışlara bakmak lazım önemliymiş demek ki :D

Kim sadece doğduğu şehirde yaşamışta tek bir kültüre bağlı kalmış.
Nereli olduğundan çok kim olduğu önemli.

Önemli olan doğduğu yer veya memleketi değil.. Kimse bunu seçemiyor maalesef.. Yetiştirilişi, kişiliği, insanlık düzeyi, sorumluluk alıp alamadığı, kendinden emin olup kendi ayaklarının üzerinde durup duramadığı, birlikte güzel zaman geçirip geçiremediğimiz önemli.. Uyum sağlanabilir ölçüdeyse kültürel farklılıklar da kabul edilebilir olmalı.. Sonuçta Türkiye'de bile her ilin az çok gelenekleri kültürü farklı.. Dil, dil, ırk ayrımı yapmak çok doğru gelmiyor bana..

Ülkemizi, dilimizi, ırkımızı seçerek dünyaya gelmiyoruz.Kişinin kendisi önemli,nereli olduğu değil

Kesinlikle önemli evlenirken ailelerde evleniyor:D kuymak yapabilen hatun aldim mutluyum :D

Gençlik döneminde pek önemli olmuyor deli dönemler ama sonrasında oturup düşününce önemli aile yapımıza uyacak biriyle olmalı.

Evlenmesek nereli olduğunun da derdi olmaz.

Adanalı bir arkadaşım vardı Aydın’a üniversite okumaya geldi valla aç kalıyorum derdi restaurantlarda yediginiz Adana kebabı değil sizi kandırıyorlar derdi bide :asd:

Benim vereceğim cevabı Laktivist ya da Nef verdiğine göre ben napim başka cevap verim :liv:

Nereli olduğundan çok nerede olduğu önemli. Kalbimdeyse mesela o iş bitmiştir.
Bence çokzel konuştum, tşk.

Geri