Sizce Nereli Olduğu Önemli mi?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü

Sizce Nereli Oldugu Önemlimi?

• Evet

Kullanılan: 9 45.0%
  • Hayır

Kullanılan: 11 55.0%
  • Diğer

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Açık konuşuyorum bu gibi bir soruya önemli diyen net beyinsizdir, kusura bakmayın ama öyledir. Bunun neden önemli olmadığını yada buna önemli diyenlerin neden beyinsiz olduğunu düşündüğümü isteyen herkese açıklayabilirim.

n95r4.jpg

Bir insanın nereli olduğu çok önemli değildir fakat Çorumlu olması çok önemlidir.

-Süleyman Mastor Demirel.

Buyuklerim onemli bulur. ''Yarin ebir gun bu kizin basina bir is gelse, kaldi bizden uzakta yabancilarin ortasinda. Kotu bise olsa ruhumuz duymayacak. Ozaman n'edecegiz? Icimiz yanmayacak mi. Arkasinda duran koskoca ailesi oldugunu herkes bilsin.'' gibi dusunduklerindendir.

Bence insanin nereli oldugu onemli degil, yeterki aramizda buyuk farklar (kultur/din/dusunceler) olmasin. Deger verdigimiz konular ayni olsun. Zaten deger verdigimiz konular ayni ise, aramizda buyuk fark yok ise, bu kisi kendi milletimden pek uzakta sayilmaz. Dunyanin obur ucunda yasayan guya ruh esim de hic bana gore degildir. Olsaydi, yakinimda olurdu.

Nereli olduğundan ziyade mantalitesi önemli sanırım. Yahudiler hariç her ırka saygım var sanırım.

evet evet siyonistler ile yahudiler arasında ki farkı biliyorum ve bu hiç şeyim de değil evet evet mantaliteden bahsedip bunları söylemem de ironik

Ne için önemli anlamadımki?

Kültürel uyum açısından önem veririm lakin olmazsa olmaz diyemiyorum.

Aa tabii benim icin ilk kriter nereli oldugu.dd

Abzeh olsun yeterli dicem yuhalıcaklar :d

Isveçli bir kadınla evliyim.Sanirim degilmis

değil tabii ama aşkın sonunu göremeyince, unutmak konusunda memleket meselesi iyi bir motivasyon oluyor. "kızım bırak evlenince kütüğünde gümüşhane yazsın mı istiyosun?" gibi :D

Geri